ice

Pantastisk! ice lanserer løsning for innbytte av brukte mobiltelefoner

Del

Med lanseringen av MobilPant tilbyr ice både nye og eksisterende kunder en enkel innbytteordning for brukte mobiltelefoner. Kundene får rabatt på en ny mobil når de panter den gamle.

Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og direktør for produkt, tjenester og innovasjon, Julia L. Wang Knudsen.
Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og direktør for produkt, tjenester og innovasjon, Julia L. Wang Knudsen. (Foto: Jørgen Bäckmark / ice)

– MobilPant er en løsning som ikke bare gir kundene våre økonomiske fordeler, men som også støtter vårt eget bærekraftsmål om å redusere elektronisk avfall ved å tilrettelegge for sirkularitet. Ved å pante gamle mobiler, og gi dem en sjanse til å bli gjenbrukt, reduserer vi avfallsmengden og sparer verdifulle ressurser, sier direktør for produkt, tjenester og innovasjon i ice, Julia L. Wang Knudsen.

Å pante er smart, trygt – og fint for lommeboka!
MobilPant kan benyttes av både nye og eksisterende ice-kunder. Med pantekalkulatoren på ice.no får du kjapt en takst på mobilen du vil pante. ice jobber kontinuerlig med å sikre konkurransedyktige priser i markedet. Kundene skal føle seg trygge på at de får en god og riktig pris for den gamle mobilen sin.

Personvern og datasikkerhet ivaretas selvsagt også. Alle telefoner som pantes, tømmes for innhold via en helt egen sletteløsning. Det er trygt å pante mobilen din hos ice.

– Vi er veldig fornøyde og stolte over å kunne tilby MobilPant til kundene våre. Denne løsningen bidrar til videre vekst i ice, og styrker oss i markedet ved å kombinere kundeverdi med bærekraft, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice.


Fakta om MobilPant

  • Tjenesten er tilgjengelig for alle – både nye og eksisterende kunder i ice
  • Rabatten fra gammel mobil kan brukes på både mobiler og tilbehør
  • Pantetelefonene håndteres av en tredjepart som sikrer at alle mobilertømmes for innhold, og videreselges dersom de er brukbare. Mobiler som ikke er brukbare, destrueres på en miljøvennlig måte

ice er forpliktet til å følge høye etiske standarder i all resirkulering, og hele verdikjeden er sporbar i henhold til våre retningslinjer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og direktør for produkt, tjenester og innovasjon, Julia L. Wang Knudsen.
Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og direktør for produkt, tjenester og innovasjon, Julia L. Wang Knudsen.
Last ned bilde

Om ice

Helt siden ice lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere.

ice ble våren 2022 en del av det norske energi og telekomkonsernet Lyse og fra våren 2024 er Altibox, ice og NiceMobil samlet i én felles organisasjon: Lyse Tele AS.

Lyse er en av de største og ledende infrastruktur- og teletjenesteleverandører i Norge og forvalter de nasjonale produktmerkevarene Altibox, ice og NiceMobil. Lyse besitter svært moderne og landsdekkende digital infrastruktur, og ice har nå like stor andel av 5G-frekvensene som den største aktøren i markedet. Vår målsetning er å rulle ut 5G over hele landet for både mobiltelefoni og trådløst bredbånd. For kundene vil dette bety økt valgfrihet og bedre kundeopplevelser.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye