Norges Skiforbund

Freeski: Fem utøvere på elitelaget

Del

Norges Skiforbund Freeski har uttatt fem utøvere på elitelandslaget sesongen 2024-2025. Det er også uttatt 12 utøvere på rekrutt- og juniorlandslaget.

– Jeg er spesielt spent på å se hvordan vår nye strategi vil bidra til å utvikle prestasjonsnivået på junior- og rekruttlandslaget. Denne sesongen handler om å bygge en gode grunnferdigheter for fremtiden, og jeg er overbevist om at vi vil se stor fremgang, sier sportssjef for freeski i Norges Skiforbund, Christoffer Schach.

Fem av verdens beste freeskikjørere har fått plass på elitelaget.
– Det er ekstremt god kvalitet i utøverne som er tatt ut på lagene denne sesongen, og jeg ser frem til å fortsette arbeidet sammen med utøverne. Vi går inn i to sesonger med store mesterskap foran oss, og vi har alle forutsetninger for å levere sterke prestasjoner i årene som kommer, forteller landslagstrener Herman Orheim.

Les hele saken på skiforbundet.no

Kontakter

Om Norges Skiforbund

Ønsker du å motta pressemeldinger fra oss?


Norges Skiforbund (NSF) ble stiftet 1908, og vi er et av Norges største særforbund. Under NSF ligger grenene alpint, freeski, freestyle, hopp, kombinert, langrenn, randonee og telemark i Norge. NSF har cirka 115 000 medlemmer fordelt på 16 kretser og 1150 klubber. 

Les mer på vår nettside skiforbundet.no

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye