Apollo

Apollo Sports fester grepet som skireiser

Del

Reisearrangøren utvider skisatsningen og lanserer nå skireiser til hele fem unike snøparadis i Georgia, Italia, Tyrkia, Bulgaria og Hellas!

Nordens største arrangør av treningsreiser utvider stadig porteføljen med nye reisemål, hoteller og sportsgrener. Nå tar Apollo Sports satsingen på skireiser til et nytt nivå, med førsteklasses skipakker til noen av verdens beste snøparadis! 

- Vi etterstreber alltid å skape autentiske reiseopplevelser. Derfor velger vi nå å løfte nye og eksotiske skidestinasjoner få kjenner til – alle med moderne heissystem, varierte bakker og snøgaranti. Det gir våre reisende muligheten til å oppleve fjell og snø i verdensklasse, i tillegg til nye kulturer og spennende gastronomi, forteller Daniel Giray, sportsdirektør i Apollo.

Apollo Sports nye skireiser  passer for alle – fra hardbarkede utøvere til aktive familier. Uansett hvilket reisemål man velger er man dessuten sikret et aktivt eventyr av høy kvalitet til eksepsjonelt gode priser. Sammenlignet med andre kjente skisteder, både her hjemme og ute i verdenen, kan nemlig en familie spare tusener av kroner på å legge vinterens skiferie til et av disse.  

Fem eksotiske skiparadis 

Totalt lanserer Apollo skireiser til fem nye reisemål: Gudauri i Georgia, Parnassos i Hellas, Bansko i Bulgaria, Erciyes i verdensberømte Kappadokia i Tyrkia og Alagna i italienske Alpene. Georgia er for de aller fleste kjent for sine gastronomiske og kulturelle opplevelser, men landet byr også på fantastisk skikjøring i pist og offpist. De imponerende Kaukasusfjellene byr på over 70 kilometer pist, 5 meter snø og endeløse freeride-muligheter.  

- Vi har allerede hatt noen skireiser til Georgia i samarbeid med Xtravel, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Det er den perfekte kombinasjonen av førsteklasses skikjøring, lokalkultur, en unik gjestfrihet og ikke minst prisgunstighet, som vi gleder oss til å gjøre det enklere for flere å oppleve, sier Giray.  

I sin nye satsing viser Apollo også en helt ny side av sommerfavorittene Hellas, Bulgaria og Tyrkia. I Parnassos, Hellas største skireisemål, venter skikjøring med havutsikt (!), moderne heiser, et bredt utvalg av bakker for alle aldre og ikke minst en uslåelig kombinasjon av atmosfære i byen Arachova, eller historiske opplevelser i Delfi og hovedstaden Athen.   

Erciyes i Tyrkia innfrir også enhver skientusiasts drøm. Det snøsikre reisemålet i Tyrkia er både kostnadseffektivt, moderne og spennende, og i tillegg sørger den fantastiske beliggenheten for noen uforglemmelige utfluktsmuligheter til eventyrlige Kappadokia.  

Praktisk informasjon 

Apollos nye skireiser vil i første omgang tilbys fra Oslo. 

Priser fra: 10 498,- . Pris inkluderer fly, hotell m/frokost, transfer og bagasje. 

Les mer om skireisene her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye