XXL

I dag tar XXL-ansatte på seg en viktigere trøye

Del

For tredje året på rad rykker vi inn i lagoppstillingen til Barnekreftforeningen og Fotballtrøyefredag. Ansatte i varehus fra Alta til Kristiansand viser i dag sin støtte gjennom å ta på trøyen til sitt favorittlag. – Fotball har en sentral plass i XXL, og omsorg for andre er en av våre kjerneverdier. For oss er denne dagen et av årets høydepunkter, sier Tom A. Hansen Starup, driftssjef og ansvarlig for Fotballtrøyefredag i XXL.

XXL står samlet bak Fotballtrøyefredag
XXL står samlet bak Fotballtrøyefredag

Fotballtrøyefredag ble startet av Barnekreftforeningen for å øke oppmerksomheten rundt barnekreft. Flere virksomheter har engasjert seg i saken og nå er vi med på laget for tredje gang! Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft og foreningen ble etablert for å støtte barn og ungdommer med kreft og deres familier.

En «no-brainer»

– Fotball er en varegruppe som er viktig og stor for oss i XXL. Tusenvis av mennesker i alle aldre engasjeres enten som supporter eller utøver hver eneste uke. Når vi nå kan kombinere dette sammen med å støtte en så viktig og hjertekjær ting som Barnekreftforeningen er dette en "no brainer". Vi er gode til å spille med hjerte utenpå drakten, og jeg håper mange andre virksomheter blir med på laget neste år, sier Starup.

XXL har donert 30.000 kroner på vegne av alle ansatte til Barnekreftforeningen og deres arbeid. Ansatte oppfordres også til å donere på egne vegne og i varehusene oppfordres kunder til å gjøre det samme.

Inkluderende tiltak

– Vårt formål er «Sports Unite All». Med det mener vi blant annet at alle skal få oppleve gleden sport og idrett gir. I dag er det dessverre slik at mange barn ikke har den muligheten. Noen er til behandling, mens andre sliter med senskader som en følge av den tøffe kreftbehandlingen. Med dette initiativet ønsker vi å spille på lag med Barnekreftforeningen, slik at så mange som mulig skal få ta del i sportsglede, vokse opp og bli store og sterke i trygge omgivelser, sier Starup avslutningsvis.

Kontakter

Bilder

XXL står samlet bak Fotballtrøyefredag
XXL står samlet bak Fotballtrøyefredag
Last ned bilde

All Sports United - Sports Unite All

Siden starten i 2001 har XXL vokst frem som en ledende destinasjon for sport og friluftsliv i Norden. XXL har idag over 80 varehus i Norge, Sverige og Finland og Nordens største sportsbutikk på nett. Vi tilbyr kjente merkevarer til de laveste prisene.

Følg pressemeldinger fra XXL

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XXL på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XXL

Julaften kom tidlig til Tromsø Hockey12.12.2023 09:16:00 CET | Pressemelding

Nordens største sportsforhandler deler årlig ut støtte til en utvalgt ishockeyskole i Norge. Gjennom dette bidrar XXL til økt tilgjengelighet og reduserte økonomiske barrierer i ishockey, med et spesielt fokus på jenteishockey. – I år falt valget på Tromsø Hockey, som har drevet 12 år på dugnad, med lange avstander, høye kostnader og ildsjeler som har investert hud og hår, sier Anders Jakobsen, kategoridirektør og Grow the Game-ansvarlig i XXL.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye