Fellesforbundet

Forhandlingsstart på grossistavtalen

Del

Fellesforbundet og NHO Service og Handel startet forhandlingene om grossistavtalen. Avtalen regulerer lønn og arbeidsforhold for om lag 500 av Fellesforbundets medlemmer som jobber i grossist-, lager- eller logistikkbransjen.

Forhandlingsdelegasjonen til Fellesforbundet foran kampneven på Lilletorget
Forhandlingsdelegasjonen til Fellesforbundet Fellesforbundet - Bettina Thorvik Fri bruk -

Forhandlingsleder fra Fellesforbundet er faglig sekretær Bjørn Anders Jonassen. Forhandlingsdelegasjonens utgangspunkt er at medlemmene skal få bedret sin kjøpekraft gjennom en skikkelig lønnsøkning.

– Resultatet må bli at de merker at de får en mer å rutte med, sier Jonassen.

Kompetansereform

Et gjennomgangstema i årets tariffoppgjør har vært krav om kompetanseøkning for de ansatte. Dette er også Bjørn Anders Jonassen opptatt for medlemmene som dekkes av grossistavtalen:

– I likhet med frontfaget vil vi ha på plass en reform som sikrer kompetanseutvikling i grossistbransjen, forteller Jonassen.

Det er også forventninger om at det blir forbedringer i arbeidstidsordningene, lokal lønnsforhandlinger og tiltak for å styrke det organiserte arbeidslivet i grossistbransjen.

Se nettsiden for Fellesforbundet og NHO Service og Handels krav. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Forhandlingsdelegasjonen til Fellesforbundet foran kampneven på Lilletorget
Forhandlingsdelegasjonen til Fellesforbundet
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Fellesforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fellesforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fellesforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye