Reis inn i hjertet av det arktiske miljøet – hos Siggeruds Galleri i Bodø

Del

Forskningskongressen Arctic Congress inviterer til åpen utstilling på Siggerud Galleri i Bodø.

Arctic Congress Bodø 2024 inviterer til utstilling på Siggeruds Galleri i Bodø. Utstillingen blir åpen for publikum.

– Det er ikke ofte at en vitenskapelig konferanse åpner dørene for publikum. Men vi ønsket å gi noe tilbake til byen og er glade for å kunne arrangere en utstilling for befolkningen i Bodø, sier Marta Anna Løvberg, sjef for kulturprogrammet på Arctic Congress Bodø 2024.

«ARCTIC STORYWORLDS: FROZEN MATTERS», er ikke bare en utstilling, men en reise inn i hjertet av det arktiske miljøet. Utstillingen samler ekspertisen til forskere, kreativiteten til kunstnere og kunnskapen til urfolk. Den er kuratert av Olga Zaslavskaya, Vera Kuklina og Tatiana Degai.

– Utstillingen er et møte mellom kunst og arktisk forskning. Den kaster lys over ulike aspekter ved livet i Arktis, fra urfolkskulturer til det ekstraordinære biologiske mangfoldet i dette frosne landet, sier Løvberg.

Utstillingen finner sted på Siggeruds Galleri i Bodø 30. mai – 8. juni 2024. Åpningstidene blir mandag – fredagen klokken 10-17, og lørdag klokken 11-15. Det er gratis inngang.

Les mer om kongressen: www.arcticcongress.com

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Nord universitet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nord universitet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nord universitet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye