ice

ice + Øyafestivalen & Miniøya = perfekt kombo!

Del

ice inngår samarbeid med noen av Norges største og mest anerkjente festivaler.

Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund.
Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund. (Foto: Magnus Loennechen Skjelbek / ice)

- Vi er veldig stolte over å inngå et samarbeid med Øyafestivalen og Miniøya, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice.

ice har inngått samarbeidsavtaler med Øyafestivalen og Miniøya. Begge avtalene har opsjon om forlengelse med ønske om et langsiktig samarbeid.

Barnas festival
Miniøya er Norges største musikk- og kulturfestival for barn, og går av stabelen 8.-9. juni i Tøyenparken. Dette er barnas festival, og de voksne slipper bare inn i parken i følge med barn.
I år rigger ice opp sin egen iceCamp midt i Tøyenparken.

- Vi håper mange tar turen til Miniøya og får med seg alt fra konserter og teater, til skating, disco og lek. Årets program er utrolig variert og morsomt, sier sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund i ice.
- Og selvfølgelig håper vi å se både små og store i hinderløypa og i ladeloungen vår!

Hos ice skal det bygges en hinderløype hvor lekeglade barn kan balansere, klatre og ha det gøy. De voksne får sitt eget ladeomåde, hvor de i tillegg til å kunne lade mobilen, også kan benytte sjansen til å oppdatere seg på alt fra nettvett til foreldrekontroll.

Egen festivallounge på Øya
Øyafestivalen har i en årrekke vært en av landets største og beste festivaler, og arrangeres i Tøyenparken 7. til 10. august. Blant årets artister finner vi Queens of the Stone Age, PJ Harvey, Cezinando, Astrid S, Gabrielle og Veronica Maggio.

– Vi gleder oss til å få besøk av både nye og eksisterende kunder, og står klare med ladere, god stemning og kunnskap, sier Ida Hamre Håkonsund. ice blir selvsagt å finne på Øya i år, og rigger opp en festival-lounge hvor folk kan slappe av, lade mobilen på en av ladestasjonene - eller ta årets beste festivalbilde.

- Øya og gjengen bak står for mange av de verdiene vi ønsker å fremme med vår merkevare, slik som fellesskap, inkludering og et bærekraftig samfunn. Her har vi også en unik mulighet til å treffe eksisterende og potensielle ice-kunder. Vi gleder oss å se hvilke spennende muligheter som ligger i samarbeidet, sier Shiraz Abid.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund.
Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice, og sponsoransvarlig Ida Hamre Håkonsund.
Last ned bilde

Om ice

Helt siden ice lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere.

ice ble våren 2022 en del av det norske energi og telekomkonsernet Lyse og fra våren 2024 er Altibox, ice og NiceMobil samlet i én felles organisasjon: Lyse Tele AS.

Lyse er en av de største og ledende infrastruktur- og teletjenesteleverandører i Norge og forvalter de nasjonale produktmerkevarene Altibox, ice og NiceMobil. Lyse besitter svært moderne og landsdekkende digital infrastruktur, og ice har nå like stor andel av 5G-frekvensene som den største aktøren i markedet. Vår målsetning er å rulle ut 5G over hele landet for både mobiltelefoni og trådløst bredbånd. For kundene vil dette bety økt valgfrihet og bedre kundeopplevelser.

Følg pressemeldinger fra ice

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye