Mittanbud tar grep for en tryggere bransje: Innfører verifisering med BankID

Del

Anbudstjenesten innfører nå BankID-verifisering for å gjøre plattformen tryggere og mer effektiv for både håndverksbedrifter og forbrukere.

Norges største anbudstjeneste for håndverksjobber innfører nå BankID-verifisering
Norges største anbudstjeneste for håndverksjobber innfører nå BankID-verifisering

Det skal være trygt og effektivt å bruke Mittanbud, og som Norges største anbudstjeneste for håndverksjobber har vi et ansvar for å bidra til en ryddig og seriøs bransje. Derfor er vi nå stolte av å ha innført BankID-verifisering for våre brukere, sier Kari Gausen, product manager i Mittanbud. 

Også vår finske tjeneste, Remppatori, har implementert BankID for å gjøre tjenesten sikrere. 

Dette er langt fra det første grepet Mittanbud gjør for en tryggere og mer effektiv møteplass for håndverksjobber. Tidligere i år gikk de nemlig inn i et samarbeid med Boligmappa for å luke ut useriøse aktører. Et samarbeid som vil gjøre det enda enklere å få dokumentert utført arbeid, da alle jobber som blir utført via Mittanbud nå kan dokumenteres rett i Boligmappa. 

Skal gjøre det vanskeligere for useriøse kunder

Med den nylige innføringen av BankID-verifisering ønsker anbudstjenesten å sikre at kundene og bedriftene er den de gir seg ut for å være, samt stenge ute useriøse aktører, uten mulighet til å returnere under et  annet navn. 

Innføringen har til nå vært en kjempesuksess, forteller Gausen.  

– Over 1/3 av de som legger ut jobber, velger å identifisere seg med  BankID, selv om det enn så lenge er et frivillig alternativ. Dette er kjempebra og en trygghet for de bedriftene som opptrer seriøst. Mittanbud skal være et trygt og seriøst sted for våre bedrifter å skaffe seg jobber, og med innføringen av BankID mener vi at kundemassen blir enda mer seriøs. Å identifisere seg vil gjøre det vanskeligere for de som ikke opptrer ordentlig. 

I tillegg er det viktig for å øke kvaliteten ytterligere på evalueringene som legges igjen:

 – Vi vet at de fleste som har lagt ut en jobb leser evalueringer før de bestemmer seg for bedrift, og da er det viktig at disse er til å stole på. I Mittanbud har vi nulltoleranse for falske evalueringer. Når vi nå introduserer BankID tror vi at det vil være med å styrke tilliten til evalueringene på vår tjeneste i enda større grad. Det vil forhåpentligvis også bidra til å gjøre plattformen tryggere, samt øke sjansen for bedre og flere svar på jobber. Slik digital sporbarhet vil også gjøre det vanskeligere for dem som spekulerer i svart arbeid.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Project manager i Mittanbud, Kari Gausen, er svært fornøyd med den nye BankID-løsningen
Project manager i Mittanbud, Kari Gausen, er svært fornøyd med den nye BankID-løsningen
Last ned bilde
Mittanbud tar grep for en tryggere håndverksbransje når de nå innfører BankID-verifisering
Mittanbud tar grep for en tryggere håndverksbransje når de nå innfører BankID-verifisering
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye