ice

ice inngår samarbeid med LICC – Large Ice-Cream Company

Del

LICC ønsker å gi ungdom i hele Norge en meningsfull jobb og gode vekstmuligheter. Den knallgode iskremen serveres nå også med en tøtsj av 5G.

ice inngår samarbeid med LICC. Her ved en av iskremkiosken i Nydalen i Oslo. Fra venstre: Shiraz Abid (ice), Christian Træland (LICC), Line Ravnaa Daleng (ice), Steffen Wikhaug (ice), Jannicken Lampe (ice), Nattha Thammarat (ice), Ida Hamre Håkonsund (ice), Mussa Dagnew (ice), Hedda Høiness (LICC) og Robertas Vilimas (ice).
ice inngår samarbeid med LICC. Her ved en av iskremkiosken i Nydalen i Oslo. Fra venstre: Shiraz Abid (ice), Christian Træland (LICC), Line Ravnaa Daleng (ice), Steffen Wikhaug (ice), Jannicken Lampe (ice), Nattha Thammarat (ice), Ida Hamre Håkonsund (ice), Mussa Dagnew (ice), Hedda Høiness (LICC) og Robertas Vilimas (ice). (Foto: Fredrik Gusland / ice)

- Både familier og unge er viktige satsningsområder for oss, sier Jannicken Lampe, direktør merkevare og marked i ice.

- Ikke bare kommersielt, men også når det kommer til vårt ansvar som mobiloperatør. Når muligheten dukket opp, var vi ikke i tvil! Gjennom samarbeidet med LICC får vi anledning til å bidra til arbeidsplasser for unge. I tillegg får vi være med på å gi ungdom en plattform for personlig og faglig vekst. Det å få tidlig jobberfaring er veldig viktig, og vi er både stolte og takknemlige over å få være med å bidra til nettopp det, sier Lampe.

Du har kanskje allerede sett de gule iskrem-kioskene på ulike steder i Oslo. Er det sol og fint vær? Ja, da kan du være sikker på at det står en fornøyd ungdom inne i kiosken - klar til å servere deg din favorittsmak!

LICC gir ungdom mellom 13 og 18 år trygge jobber med tarifflønn, forsikringsfordeler og muligheten til å opparbeide seg pensjonspoeng. Ungdommer som ønsker å drive sin egen virksomhet kan søke på et eget LICC franchise-program. Der får de muligheten til å starte sin egen iskrem-kiosk, skape arbeidsplasser for enda flere ungdommer, og etablere sin egen bedrift. LICC tilbyr også karriereutvikling etter fylte 18 år. Unge voksne får sjansen til å avansere til roller som avdelingsledere, og få ansvar for drift av flere kiosker.

- I Norge er det en bekymringsfull trend med et stadig økende antall unge som faller utenfor, og mange unge sliter med å finne sin plass i arbeidslivet. Ved å investere i ungdommen i dag, kan vi sikre en sterkere og mer inkluderende fremtid for alle. Vi er skikkelig glade for å få være med på å skape arbeidsplasser! Hos LICC skal tiden brukes på læring, mestring og servering av knallgod is, og hvor ungdommene faktisk må legge bort mobilen. Vi synes også det er spennende å få synlighet på en helt ny medieflate – og ikke minst: servere trygt, gratis 5G-nett til kundene. Noen samarbeid passer som hånd i hanske, og dette er ett av dem, avslutter Jannicken Lampe.


Om LICC:
LICC – Larce Ice-Cream Company har totalt åtte iskremkiosker i og rundt Oslo. I 2024 er målet å åpne 30 kiosker og ansette 200 ungdommer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

ice inngår samarbeid med LICC. Fra venstre: Shiraz Abid (ice), Christian Træland (LICC), Line Ravnaa Daleng (ice), Steffen Wikhaug (ice), Jannicken Lampe (ice), Nattha Thammarat (ice), Ida Hamre Håkonsund (ice), Mussa Dagnew (ice), Hedda Høiness (LICC) og Robertas Vilimas (ice).
ice inngår samarbeid med LICC. Fra venstre: Shiraz Abid (ice), Christian Træland (LICC), Line Ravnaa Daleng (ice), Steffen Wikhaug (ice), Jannicken Lampe (ice), Nattha Thammarat (ice), Ida Hamre Håkonsund (ice), Mussa Dagnew (ice), Hedda Høiness (LICC) og Robertas Vilimas (ice).
Last ned bilde
ice inngår samarbeid med LICC. Her representert ved Christian Træland (LICC), Shiraz Abid (ice), Jannicken Lampe (ice) og Hedda Høiness (LICC).
ice inngår samarbeid med LICC. Her representert ved Christian Træland (LICC), Shiraz Abid (ice), Jannicken Lampe (ice) og Hedda Høiness (LICC).
Last ned bilde

Om ice

Helt siden ice lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere.

ice ble våren 2022 en del av det norske energi og telekomkonsernet Lyse og fra våren 2024 er Altibox, ice og NiceMobil samlet i én felles organisasjon: Lyse Tele AS.

Lyse er en av de største og ledende infrastruktur- og teletjenesteleverandører i Norge og forvalter de nasjonale produktmerkevarene Altibox, ice og NiceMobil. Lyse besitter svært moderne og landsdekkende digital infrastruktur, og ice har nå like stor andel av 5G-frekvensene som den største aktøren i markedet. Vår målsetning er å rulle ut 5G over hele landet for både mobiltelefoni og trådløst bredbånd. For kundene vil dette bety økt valgfrihet og bedre kundeopplevelser.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye