CTM Lyng

CTM Lyng AS viser vei i elektrobransjen, gjennom å lansere verdens første Norskproduserte downlight, produsert av 100% resirkulerte materialer, på Eliaden, under navnet Evig downlight.

Del

CTM Lyng AS vil på den store elektromessen Eliaden, som går av stabelen 28-30/5 på Lillestrøm, vise frem resultatet av flere år med krevende produktutvikling.

Selskapet presenterer nyhetene Evig downlight i hvit, matt sort og Nature (den naturlige fargen som kommer ut av støpeformen, ved bruk av resirkulerte plastmaterialer), produsert i selskapet egen fabrikk i Vanvikan i Trøndelag.

Det skal bli utrolig spennende å høre hvordan markedet tar imot disse produktene, som blir en skikkelig gamechanger. Vi tar et forbruksprodukt, produsert etter de minst bærekraftige prinsipper, som fraktes sjøveien fra Kina til Norge, til å bli et bærekraft-statement produkt, produsert etter de aller strengeste bærekraft og sirkulærøkonomiske prinsipper, produsert nært kundene, med sterkt fokus på kvalitet og økt levetid, hvor vi også bidrar til å løse utfordringen med plastsøppel, sier Terje Lillemo Adm.Dir. i CTM Lyng AS.

Vi skal også holde et eget seminar under Eliaden (29/5 kl 10-11), med tittelen «CircuLine® - fra avfallsproblem til verdifulle elektroprodukter», hvor hele historien med prosjektet, på godt og vondt fortelles, hvor alle er hjertelig velkommen, avslutter Lillemo.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med selskapets markedsavdeling på marked@ctmlyng.no eller besøk vår stand D02:14 på Eliaden

Kontakter

Bilder

Lenker

Om CTM Lyng

CTM Lyng gjør det enkelt for beslutningstakere å ta bærekraftige valg i tekniske installasjoner.

Vi er Norges største leverandør av komfyrvakter, og tilbyr helhetlige løsninger innen sikkerhet, smarthus, strømsparing og belysning. Våre produkter er kjent for høy kvalitet og brukervennlighet, og det meste vi leverer er produsert Norge, i vår egen fabrikk i Vanvikan i Trøndelag.

Vi er en aktiv pådriver for å spre mulighetene med å ta i bruk moderne teknologi, og tar vår del av ansvaret med å nå målet om et mer bærekraftig Norge!

Følg pressemeldinger fra CTM Lyng

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra CTM Lyng på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra CTM Lyng

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye