Psykolog med sovepose:

Del

Johanne Refseth skriver om å overvinne sjalusi, tørre å stå på en scene og reise alene, få nye venner i voksen alder, søke på jobben man egentlig har lyst på og mye mer. Kort sakt: Alt vi ønsker oss, men som vi utsetter, er redd for å gjøre eller rett og slett ikke tør.

Foto: Privat
Foto: Privat

Tøffere enn du tror en guide til alle eventyrere som er fanget i kroppen til Ludvig fra Flåklypa. Skrevet av en som rommer blandingen av en indre Fritjof Nansen og en veldig nervøs og tilbaketrukken hedmarking som ligner et visst pinnsvin fra Aukrusts verden. 

Det finnes nemlig mennesker som er velsignet med nervesystemet til Lars Monsen; disse folka som står opp om morgenen og tenker «dette skal jeg gjøre», og så gjør de det. Men så er det alle oss andre: Vi som utsetter, bekymrer oss, glemmer å planlegge, lar være å prioritere og uten å tenker over det så går dagene mens drømmen forblir nettopp en drøm. 

Denne boka er til alle disse drømmerne. De som vil stå på scena, treffe mannen eller kvinnen i sitt liv, si meningen sin til svigermor, bli en sånn som trener eller spille solo foran en fullsatt sal.

Med humor og selvironi forteller Refseth om sin egen kamp for å gjøre hun gjerne vil, på tross av Ludvigs stadige advarsler. Psykologen byr også på sine beste triks for å få det man ønsker seg. Hun skriver klokt og praktisk om eksponering, styring av tankemønstre, bearbeiding av egne opplevelser, hvordan man roer ned frykten og mye mye mer.

Refseth har med sine nærmere 100 000 følgere et stort nedslagsfelt, og boken er skrevet på bakgrunn av hva følgerne hennes har fortalt de gjerne vil, men ikke tør.  

Johanne S. Refseth

Johanne S. Refseth er psykolog, forfatter og influenser. Hun har bred klinisk erfaring og fordypning i terapimetoden ISTDP. Refseth medvirker ofte som psykolog på radio og TV, og er en populær og dyktig foredragsholder. Hun har tidligere utgitt bestselgeren «Psykolog med sovepose».

Lansering: 24. mai. 

Ta kontakt for pdf, anmeldereksemplar eller intervju. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

24. mai lanseres boka for deg som trenger litt hjelp til å komme i gang med det du egentlig vil gjøre!
24. mai lanseres boka for deg som trenger litt hjelp til å komme i gang med det du egentlig vil gjøre!
Last ned bilde
Johanne Refseth er kjent som Psykolog med sovepose og har skrevet bestselgeren med samme navn. Foto: Privat.
Johanne Refseth er kjent som Psykolog med sovepose og har skrevet bestselgeren med samme navn. Foto: Privat.
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bonnier Norsk Forlag på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bonnier Norsk Forlag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye