Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

Eksotisk og sukkerfritt fra Fanta

Del

Mange nordmenn er glade i den sommerlige smaken av Fanta Exotic. Med lanseringen av Fanta Exotic Zero Sugar kan de nå også nyte den uten sukker.

Fanta Exotic har etablert seg som en populær Fanta-variant. Smaken av appelsin, pasjonsfrukt, fersken og sitrusfrukter gjør den til en perfekt følgesvenn for sol og sommer. Nå kan alle som er glade i denne sommerlige smaken nyte den også uten sukker, med relanseringen av Fanta Exotic Zero Sugar i Norge.

– Vi er glade for å introdusere denne varianten til alle som har ønsket seg en sukkerfri variant av Fanta Exotic. For Coca‑Cola er det viktig å kunne tilby forbrukere størst mulig valgfrihet, og tilby varianter både uten og med sukker, uten å gå på kompromiss med smaken, sier Ena Dulas, markedssjef i Coca-Cola Norge.

Hun legger til at de fleste nylanseringer de siste årene har vært innenfor sukkerfritt. Fanta Exotic Zero Sugar vil i første omgang lanseres som en «limited edition», og med nytt design. I vinter ble den ikoniske Fanta-logoen fornyet, sammen med merkevarens visuelle identitet, til en mykere retrostil.

– Målet med det nye designet er å tydeliggjøre verdier som er viktige for Fanta; som behovet for litt humor i hverdagen, og det å nyte hvert øyeblikk. Sterke farger, myke kanter og poppende elementer har gjort Fanta mer levende enn noen gang tidligere, og passer godt også til denne lanseringen, avslutter Ena Dulas.

Fanta Exotic Zero Sugar er nå i butikk, og er tilgjengelig som 0,5 liters flaske og 0,33 liters boks.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye