M-Files

M-Files tildeler norsk partner prestisjepris etter sterk vekst i Norge

Del

Ser mot Norge mens etterspørselen og farten øker

Prisutdeling
PRISUTDELING: Fra venstre på scenen står Marko Javanainen, direktør for Partner Sales EMEA & APAC, M-Files; Mathias P. Hansen, forretningsutvikler, NettPost; Linda Moen, prosjektleder, NettPost; Espen Laget, systemarkitekt, NettPost; Arve Lien Nielsen, administrerende direktør, NettPost; Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør, M-Files; Bob Pritchard, Chief Revenue Officer, M-Files. Foto: M-Files

Denne uken tildelte M-Files det norske selskapet NettPost den prestisjetunge prisen 'Partner Co-Sell of the Year.' Prisen ble delt ut under M-Files IMPACT-konferansen, som denne uken samler hundrevis av partnere og kunder i Madrid. Anerkjennelsen kommer etter at M-Files i fjor gjorde sitt største partnersalg noensinne til Statens vegvesen. Etterspørsel på flere kanter sikrer sterk vekst i Norge.

M-Files opplever høy fart etter å ha oppnådd en rekke milepæler i Norge det siste året, noe som blant annet er et resultat av flere omfattende nye kontrakter og sterke prestasjoner innen markedsføring og salg, med nye kunder fra både offentlig og privat sektor, deriblant med økt interesse innen bransjer som olje, gass og energi.

Sterk vekst i Norge

Antti Nivala, administrerende direktør og grunnlegger av M-Files, har nylig diskutert selskapets strategiske investeringer i Norge og har understreket viktigheten av den tidlige norske suksessen. Den nordiske salgsveksten var på sterke 26 prosent for M-Files i fjor, som er et resultat av høy etterspørsel etter deres teknologi og løsninger på tvers av viktige bransjer i Norge og Norden.

- Våre betydelige investeringer i Norge er et resultat av de tidlige suksessene vi opplevde. Vi fikk raskt kunder, både direkte og gjennom lokale partnere. Den sterke starten med raske seire har gitt et solid fundament for oss å bygge videre på, sier Antti Nivala, administrerende direktør og grunnlegger av M-Files fra Madrid denne uken.

Han understreker den strategiske viktigheten av det norske markedet:

- Vi er takknemlige for at Nettpost har vært en viktig partner i Norge i mange år. Suksess i Norge er avgjørende for oss og vi satser målrettet på å øke fotavtrykket vårt her. Norge representerer en interessant og god dynamikk for M-Files, med sin teknologisk avanserte olje-, gass- og energibransje, som spiller en betydelig rolle i økonomien. Norske virksomheter, som verdsetter produkter av høy kvalitet og banebrytende teknologi, omfavner M-Files' metadata-drevne dokumenthåndtering for å drive innovasjon på tvers av organisasjonen. Det er givende å se at norske selskaper velger vår automatiseringsplattform for kunnskapsarbeid som et konkurransefortrinn på sin digitale transformasjonsreise. Det gir rett og slett god mening for mange, sier Antti Nivala.

Feiring av norsk partnerskap i Madrid

Denne uken ble bemerkelsesverdige prestasjoner og gode globale partnerskap feiret. I konkurranse med en lang rekke partnere fra hele verden ble alles oppmerksomhet rettet mot Norge da den prestisjetunge prisen 'Partner Co-Sell of the Year' skulle deles ut. På scenen i Madrid ble NettPost hyllet med det norske teamet til M-Files.

- Denne prisen understreker det fantastiske momentumet M-Files opplever i Norge, takket være vårt robuste partnerøkosystem og innovative markedsstrategier. Partnere spiller en nøkkelrolle i vår vekststrategi og hjelper oss med å skape merverdi for kundene hver dag," sa Heli Jarventie, Regional Sales VP, med ansvar for Norden i M-Files.

Arve Lien Nielsen, adm. dir. i norske NettPost, uttrykte stor glede over å få prisen:

- Vi er begeistret for å motta denne globale anerkjennelsen fra M-Files. Prisen er et bevis på hardt arbeid og engasjement fra vårt team; og den sømløse integrasjonen av M-Files' løsninger for norske virksomheter. Kort fortalt skaper disse løsningene enestående resultater som genererer store automatiseringsverdier for våre felles kunder. Samarbeidet om leveransen til Statens vegvesen var ikke bare det største partnersalget noensinne globalt, det viser også hvordan slike tette og effektive partnerskap kan resultere i gode prosjekter og banebrytende prestasjoner.

Med denne prisen bekrefter M-Files sin forpliktelse til å styrke seg innen partnerskap og videre utvide tilstedeværelsen på det norske markedet etter sterk vekst siste året.

- Prosjektet med Statens vegvesen er en milepæl, ikke bare når det gjelder omfang, men også som en demonstrasjon av hvordan vår samlede innsats gir ekstraordinære resultater. Vi skal fortsette med å bygge på dette momentumet og øke innovasjonen, slik at vi skaper flere vellykkede partnerskap fremover, sier Heli Jarventie i M-Files.

Kontakter

Bilder

Prisutdeling
PRISUTDELING: Fra venstre på scenen står Marko Javanainen, direktør for Partner Sales EMEA & APAC, M-Files; Mathias P. Hansen, forretningsutvikler, NettPost; Linda Moen, prosjektleder, NettPost; Espen Laget, systemarkitekt, NettPost; Arve Lien Nielsen, administrerende direktør, NettPost; Antti Nivala, grunnlegger og administrerende direktør, M-Files; Bob Pritchard, Chief Revenue Officer, M-Files.
Last ned bilde

Om M-Files

M-Files er den ledende plattformen for automatisering av kunnskapsarbeid. Med M-Files sin plattform kan kunnskapsmedarbeidere finne informasjon raskere, arbeide smartere og produsere mer. M-Files har en innovativ metadata-drevet arkitektur med en innebygd motor for arbeidsflyt og avansert kunstig intelligens. Dette gjør det mulig å fjerne informasjonskaos, forbedre effektiviteten i arbeidsprosessene samt automatisere sikkerheten og etterlevelsen av regler. For mer informasjon, se www.m-files.com.

Om NettPost

NettPost har siden 2012 vært en sentral partner av M-Files i Norge. Selskapet bistår private selskaper og offentlige virksomheter med å effektivisere dokumentforvaltning, informasjonsstyring og samhandling på tvers av systemer og virksomhetsområder. For mer informasjon, se www.nettpost.no

Følg pressemeldinger fra M-Files

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra M-Files på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra M-Files

M-Files revolusjonerer arbeidsplassen med AI og automatisering8.3.2024 08:48:15 CET | Pressemelding

Oslo, Norge – 7. mars 2024 – Automatisering av kunnskapsarbeid gir resultater for M-Files, som i dag avslører at selskapet øker de årlige gjentakende inntektene (ARR) med mer enn 20 prosent i 2023. Veksten drives frem av 64 prosent økning i nye kundeanskaffelser fra direktesalg og 41 prosents økning i eksisterende kundeutvidelser med økende interesse for M-Files Hubshare samarbeidsløsning. Samtidig er veksten for M-Files i det nordiske salget på hele 26 prosent i 2023, noe som skyldes stor etterspørsel etter selskapets teknologi og løsninger på det norske og nordiske markedet. Selskapets solide resultater det siste året kommer også etter enda en milepæl, da M-Files oppnådde den anerkjente Centaur-statusen med over 100 millioner euro i årlig gjentakende inntekter i fjor.

Ferske tall fra Forrester viser at M-Files leverer 294 prosent avkastning med M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid10.10.2023 13:20:06 CEST | Pressemelding

En fersk analysedrevet undersøkelse fra Forrester fastslår at M-Files’ plattform for automatisering av kunnskapsarbeid gir store gevinster. I følge Forrester-rapporten har kundene oppnådd en avkastning på sine investeringer (ROI) på 294 prosent over tre år. Samtidig elimineres informasjonskaos med raskere tilgang til dokumenter og informasjon.

Møt M-Files Aino, den generative AI-teknologien bak Knowledge Work Automation-plattformen fra M-Files27.9.2023 12:57:29 CEST | Pressemelding

M-Files, en ledende aktør innen automatisering av kunnskapsarbeid, avduker i dag en plattform for Knowledge Work Automation som kan revolusjonere hvordan kunnskapsmedarbeidere jobber. Drevet av M-Files' generative AI-teknologi, M-Files Aino, kan bedrifter nå organisere informasjon, forstå sammenhenger i dokumenter og samhandle med organisasjonens kunnskap ved hjelp av et naturlig språk. Dette gjør M-Files sine bedriftskunder i stand til å fjerne informasjonskaos, øke effektiviteten til kunnskapsmedarbeiderne og redusere forretningsrisiko.

M-Files utnevnes som Strong Performer i fersk Gartner-analyse6.7.2023 13:20:56 CEST | Pressemelding

I en rykende fersk analyserapport fra Gartner utnevnes M-Files til “Strong Performer” blant en rekke plattformer for innholdshåndtering. Dette fremgår av Gartners siste markeds- og kundeanalyse, nemlig juni 2023-utgaven av “Gartner Peer Insights™ Voice of the Customer: Content Services Platforms”. I rapporten har Gartner analysert hvordan kunder og innkjøpere oppfatter ulike leverandører, basert på kundenes egne vurderinger.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye