Glass og Fasadeforeningen

H-fasader vil erobre Norden

Del

H-fasader er en betydelig produsent av vinduer, dører og fasadeløsninger. Første steg i en nordisk satsing er etablering i Sverige. – Jeg ser frem til å lede selskapets ekspansjon på det svenske markedet, sier Jonas Malmkvist.

Foto av Jonas Malmkvist
Jonas Malmkvist er ny daglig leder for H-produkter AB i Sverige. Harald Aase Glass og Fasadeforeningen

Vår medlemsbedrift H-fasader AS har høye ambisjoner for sin tilstedeværelse på det nordiske markedet. Datterselskapet H-produkter AB i Sverige, ledet av Jonas Malmkvist, er nå godt etablert.

– Vi er glade for å kunne utvide vår virksomhet til Sverige og tilby våre kvalitetsprodukter til en enda bredere kundekrets, sier Knut Flakk, eier og styreleder i H-fasader AS. – Jonas Malmkvist, som er utnevnt til daglig leder for vår satsing i Sverige, har betydelig erfaring innen bransjen. Vi er overbevist om at han, med sin ekspertise og lederskap, vil lede teamet på en god måte og etablere H-fasader som en pålitelig partner for kunder i Sverige, sier Flakk.

H-fasader er kjent for sine høykvalitetsprodukter innen to hovedområder: PVC-produkter som markedsføres under merkenavnet H-Fasader PVC og aluminiumprodukter som markedsføres under merkenavnet H-Fasader Alu.

Entusiastisk leder

Daglig leder Jonas Malmkvist har en sterk visjon for selskapets vekst på det svenske markedet. – Det er med stor entusiasme jeg tar på meg rollen som daglig leder for H-fasader i Sverige, og ser frem til å lede selskapets ekspansjon på det svenske markedet. Vi er fast bestemt på å levere høykvalitetsprodukter og enestående service til våre kunder, samtidig som vi streber etter å etablere langsiktige og suksessrike relasjoner, sier Malmkvist.

Om H-fasader

H-fasader AS ble grunnlagt i 1989, men har røtter i glassprodukter og byggevarer som strekker seg tilbake til 1950-tallet. Selskapet er blant Norges ledende entreprenører innen glass- og aluminiumsfasader. Vi produserer og selger også vedlikeholdsfrie og miljøvennlige PVC-vinduer og -dører av høy kvalitet. H-fasader har produksjon i Norge, i Ålesund og Fredrikstad, samt i Litauen, og flere prosjekt- og monteringsavdelinger i Norge. Selskapet er en del av Ålesund-baserte Flakk-Gruppen. H-fasader har 300 ansatte og en omsetning på cirka 500 millioner norske kroner.

Kontakter

Om oss

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg pressemeldinger fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye