Sammen skal vi gå for en god sak

Del

Dag Otto Lauritzen kommer! Kommer du? 

Jo flere vi får med å gå til Aksla tirsdag 14. mai, jo mer penger gir vi til Kreftforeningen!

Engasjement skaper muligheter.

Gjennom initiativet Bike4Good vil 13 000 kolleger fra Colosseum Dental Groups ulike avdelinger i Europa settes i bevegelse for en god sak.

Bike4Good har til hensikt å forene alle medarbeidere fordelt på 11 land i Colosseum Tannlege, ved å oppmuntre til fokus på egen helse og samtidig bidra til stolthet og tilhørighet blant alle medarbeidere. Hver eneste kilometer som sykles eller løpes vil bidra til et godt formål. På denne måten vil aktiviteten bidra både til ens egen helse, og til støtte for en god sak.

Målet er å nå 1 million km innen september 2024 gjennom aktiviteter som spaserturer, løping og sykling. Hvis vi sammen når dette målet, vil Colosseum Dental Group donere 200 000 euro til veldedighet. De tre landene som samler flest kilometer per ansatt får også æren av å velge hvilken veldedighetsorganisasjon som skal motta pengene. Norge har gjennom åpen avstemning valgt Kreftforeningen som sin veldedighetsorganisasjon, dersom vi står på seierspallen i september. Spesifikt vil pengene da gå til et prosjekt innen målrettet behandling basert på tidlig gentesting.

Norge har ledet siden start og leder idag foran de andre 10 landene. Vi har per i dag 63,3 km per ansatt i gjennomsnitt. 

I forbindelse med Bike4Good ønsker vi å bidra enda mer. Idag 14. mai inviterer vi lokalbefolkningen i Ålesund med Dag Otto Lauritzen i spissen til å gå sammen for en god sak. Colosseum Tannlege donerer 100 000 hvis vi får med oss 200 fra lokal befolkningen i Ålesund idag. I morges var det 237 påmeldte så det lover godt! 

Colosseum Tannlege er nå en av Kreftforeningens hovedpartnere! Sammen kan vi gjøre en forskjell.

Samarbeidet skal øke kunnskapen om sammenhenger mellom ulike kreftbehandlinger og tannhelse, og bidra med informasjon til utsatte om hvordan dårlig tannhelse i forbindelse med kreftbehandling kan forebygges. Dette er spennende og motiverende fordi vi er i en posisjon som fageksperter, som kan hjelpe mange mennesker. Målet er å gjøre både behandlingen, og tiden etter, bedre for den kreftrammede. Sammen med Kreftforeningen skal Colosseum Tannlege utvikle informasjonsmateriell til kreftrammede, og gjøre informasjonen mer tilgjengelig.

I de større byene finnes «Vardensentre». Her skal tannleger fra Colosseum Tannlege være til stede for kreftrammede og pårørende, og informere og bidra til økt kunnskap om forebygging av dårlig tannhelse ved kreftbehandling. I desember åpner et nytt vardensenter i Ålesund hvor vi skal holde temamøte for kreftpasienter. Sammen kan vu gjøre en forskjell. 

Kontakter

Dokumenter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye