All tannregulering i Sarpsborg samles hos Colosseum Tannlege

Del

Colosseum Tannlege styrker sin til stede værelse innen tannregulering, da de får kjeveortoped Ali Dolati med på laget.

Colosseum Tannlege

Kjeveortoped Gøril Holmlund og tannlege Stein Otto Schwensen ble i 2022 en del av Colosseum Tannlege. De har i flere år drevet sin tannklinikk sentralt i gågaten i Sarpsborg sentrum. Nå styrker Colosseum Tannlege sin til stede værelse innen tannregulering, da de får kjeveortoped Ali Dolati med på laget.

 «Jeg har vært kjeveortoped i Sarpsborg i over 20 år og det er veldig givende at vi kan nå tilby vår fagkompetanse til enda flere pasienter» sier kjeveortoped Gøril Holmlund.

Fra februar styrkes tilbudet innen kjeveortopedi

Kjeveortoped Ali Dolati starter opp i Colosseum Tannleges lokaler i slutten av februar måned. Man sikrer da det totalt kjeveortopediske tilbudet i Sarpsborg, noe som er viktig, da pågangen er stor.

 «Vi opplever stor pågang på kjeveortopediske behandlinger i Sarpsborg og vi er svært fornøyde med å kunne sikre det kjeveortopediske tilbudet til særpingene» sier regionleder, Ben Wetzel.

Colosseum Tannlege har 70 tannklinikker fordelt over hele landet og de har 4 klinikker i Østfold. I Sarpsborg og Fredrikstad tilbyr tannregulering for barn og voksne.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye