Fellesforbundet

Mekling på grossistoverenskomsten er i gang

Del

Fellesforbundets valgte å bryte forhandlingene med Virke om grossistoverenskomsten. I dag kl. 10.00 startet meklingen opp hos Riksmekleren.

I dag startet meklingen på grossistoverenskomsten mellom Fellesforbundet og Virke. Her er delegasjonen på vei inn med forhandlingsleder Joachim Espe i spissen.
I dag startet meklingen på grossistoverenskomsten mellom Fellesforbundet og Virke. Her er delegasjonen på vei inn med forhandlingsleder Joachim Espe i spissen.

Årsaken at Fellesforbundet valgte å bryte, var fordi delegasjonen opplevde at Virke ikke var villige til å diskutere noen av kravene.

– Det skal bli godt å komme i gang hos Riksmekleren, slår Espe fast. Delegasjonen er klar og jeg håper at Virke med hjelp av Riksmekleren vil være mer imøtekommende.

Økt kjøpekraft, etter- og videreutdanning og endringer i arbeidstidsordingene er noen av kravene fra Fellesforbundet. 

Frist for å komme i mål er onsdag 15. mai midnatt. Kommer de ikke i mål kan det bli streik for over 4000 medlemmer i over 100 bedrifter som blant annet kjører ut varer til landets butikker, rett før 17. mai.ai.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Fellesforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fellesforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fellesforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye