Oppstart for mekling i grossistoverenskomsten

Del

Tirsdag og onsdag møtes Parat og Virke til mekling i grossistoverenskomsten. Meklingsfrist er satt til midnatt onsdag. Blir det ikke enighet mellom partene, varsles det streik fra arbeidsdagens start torsdag 16. mai. 

Grossistoverenskomsten er en avtale som gjelder arbeidstakere som arbeider på lager og i varedistribusjon, i tillegg til transportbedrifter som er tilknyttet Hovedorganisasjonen Virke. 

Forhandlingsleder fra Parat, Kjell Morten Aune, sier partene nå møtes til mekling etter at det ikke ble oppnådd enighet om sentrale spørsmål i de foregående forhandlingene. 

– Vi er uenige om blant annet betaling for arbeid på lørdager, og hvor stor del av lønningene som skal forhandles sentralt, og hva som skal forhandles lokalt, sier Aune.  

Ender meklingen i en konflikt, vil det bety streik fra arbeidsdagens start torsdag 16. mai. 

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Parat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye