Utviklingsfondet

Utviklingsfondets nye generalsekretær: - Fokus på matsikkerhet blir stadig mer framtredende internasjonalt

Del

Ulf Flink har inntatt rollen som generalsekretær i Utviklingsfondet. 

Ulf Flink, Utviklingsfondets generalsekretær, i Addis Abeba, Etiopia.
Ulf Flink, Utviklingsfondets generalsekretær, i Addis Abeba, Etiopia. Utviklingsfondet

Med en bakgrunn preget av omfattende erfaring innen internasjonalt arbeid, har Flink en dyp forståelse for bærekraftig utvikling, landbrukspraksiser og klimatilpasningsstrategier.

- Jeg ser fram til å ha rollen som generalsekretær for Utviklingsfondet, i en tid hvor agendaen for matsikkerhet og fokus på småbønders levekår blir stadig mer framtredende innen internasjonalt utviklingssamarbeid, sier Flink.

Flink har to mastergrader i politikk og internasjonale relasjoner fra Universitetet i Edinburgh. Han har 18 års erfaring fra internasjonalt humanitært, utvikling og fredsarbeid, hovedsakelig med FN, i konflikt- og post-konfliktland i Asia, Afrika og Midtøsten. Hans karriere har vært sterkt fokusert på å koordinere og styrke FNs helhetlige innsats i skjæringspunktet mellom krig og varig fred, samt engasjement rundt politisk dialog med myndigheter i endring mot fattigdomsbekjempelse og bærekraftig samfunnsutvikling. De siste årene har han vært Utviklingsfondets landdirektør for Etiopia og Somalia.

- Som landdirektør for Utviklingsfondet i Etiopia og Somalia de siste 4 årene, har jeg hatt gleden av å bidra konkret i arbeidet med å forbedre matproduksjon og inntektsgenerering for sårbare småbønder og lokalsamfunn i kontekster som i økende grad påvirkes av pågående klimaendringer, sier Flink.

Nøkkelord

Kontakter

Utviklingsfondet bekjemper sult og fattigdom. Vi investerer i gode løsninger som gjør at flere kan få en bedre hverdag. Hvert år når vi ut til over en halv million mennesker i Afrika, Asia og Mellom-Amerika.

Følg pressemeldinger fra Utviklingsfondet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Utviklingsfondet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Utviklingsfondet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye