ice

Ice bygger flere fysiske butikker

Del

Åpner de første butikkene utenfor Østlandet og har flere nye lokasjoner i kikkerten.

June K. Gaupset og Shiraz Abid ser frem til å åpne mange nye ice-butikker i tiden fremover.
June K. Gaupset og Shiraz Abid ser frem til å åpne mange nye ice-butikker i tiden fremover. (Foto: ice)

I september åpner dørene for den aller første ice-butikken utenfor Østlandet. Mobilutfordreren ice flytter inn i kjøpesenteret Kvadrat mellom Stavanger og Sandnes. Senere i høst åpnes butikk på Lagunen i Bergen og ice er på jakt etter gode butikklokaler også i andre storbyområder.

- Å etablere fysiske butikker er en sentral del av vår videre vekst i det norske markedet. Vi vokste med hele 125 000 kunder i fjor, og de fem butikkene vi har bidro veldig godt til den rekordhøye veksten. Vi ser også fra våre målinger at våre egne butikker har de aller mest fornøyde kundene, så vi gleder oss veldig til å åpne flere butikker i hele Norge. Totalt ser vi for oss å åpne ti nye butikker i årene som kommer, i tillegg til de fem vi allerede har, sier Shiraz Abid, direktør for privatmarkedet i ice og Altibox.

- Butikken på Kvadrat er i rute til åpning i september, litt seinere på høsten åpner vi butikk i Bergen på Lagunen og vi er i dialog med gårdeiere også i andre storbyområder. Vi vet at mange av våre kunder setter pris på muligheten til å handle og få hjelp i en fysisk butikk. Her kan man ta og føle på produkter, få hjelp og veiledning og en litt annen opplevelse enn du får ved å handle på nett. Kundene kan også reservere varer på nett og hente i butikk, og kunder som har handlet i nettbutikken kan komme hit hvis de vil ha service eller trenger hjelp med produktene de har kjøpt, sier June K. Gaupset, leder for ice sin butikksatsing.

ice er fra før til stede med butikker på fem ulike lokasjoner: Strømmen Storsenter, Sandvika Storsenter, Gulskogen Senter, Ski Storsenter og Storo Storsenter. Etableringene på Kvadrat og Lagunen er de første utenfor det sentrale østlandsområdet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Denne skissen viser ice-butikken som åpner i kjøpesenteret Kvadrat på Sandnes i september.
Denne skissen viser ice-butikken som åpner i kjøpesenteret Kvadrat på Sandnes i september.
Last ned bilde

Om ice

Helt siden ice lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere.

ice ble våren 2022 en del av det norske energi og telekomkonsernet Lyse og fra våren 2024 er Altibox, ice og NiceMobil samlet i én felles organisasjon: Lyse Tele AS.

Lyse er en av de største og ledende infrastruktur- og teletjenesteleverandører i Norge og forvalter de nasjonale produktmerkevarene Altibox, ice og NiceMobil. Lyse besitter svært moderne og landsdekkende digital infrastruktur, og har nå like stor andel av 5G-frekvensene som den største aktøren i markedet. Vår målsetning er å rulle ut 5G over hele landet for både mobiltelefoni og trådløst bredbånd. For kundene vil dette bety økt valgfrihet og bedre kundeopplevelser.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye