Norges Skiforbund

Nær 100 TV-sendte skirenn

Del

Norges Skiforbund har fått tildelt nær 100 TV-sendte skirenn kommende sesong. Aldri før har forbundet hatt en så omfattende kalender som skal gjennomføres og koordineres.

Den internasjonale kalenderen for kommende sesong ble vedtatt under denne ukes møter i Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) i slovenske Portoroz. 

– Vi takker FIS for tilliten. Dette må vi se på som en stor tillitt og ære for oss som vintersportnasjon. Vi ser utfordringene med snø ute i Europa, men vi kunne nesten ikke sett for oss en slik historisk tildeling av skirenn. Vi har vært heldige med klimaet hos oss i forhold til andre nasjoner de siste årene, og det er viktig for oss å få gjennomført gode sportslige konkurranser for den internasjonale skifamilien. Tildelingene fra FIS denne uka forteller også at det jobbes utrolig godt fra våre dyktige FIS-delegater i mange ulike komiteer i tillegg til at vi har så mange profesjonelle og flinke arrangører i ski-Norge som gjør at vi får tildelt så mange renn år etter år, forteller skipresident Tove Moe Dyrhaug.

Les saken på skiforbundet.no
https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2024/5/nar-100-tv-sendte-skirenn/Kontakter

Om Norges Skiforbund

Ønsker du å motta pressemeldinger fra oss?


Norges Skiforbund (NSF) ble stiftet 1908, og vi er et av Norges største særforbund. Under NSF ligger grenene alpint, freeski, freestyle, hopp, kombinert, langrenn, randonee og telemark i Norge. NSF har cirka 115 000 medlemmer fordelt på 16 kretser og 1150 klubber. 

Les mer på vår nettside skiforbundet.no

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye