Stortinget

Danmarks kongepar besøker Stortinget

Del

Deres Majesteter Kong Frederik og Dronning Mary av Danmark tas imot av stortingspresident Masud Gharahkhani på Løvebakken tirsdag 14. mai.

Danmarks kongepar besøker Stortinget. Her: Stortingspresident Masud Gharahkhani på presidentkontoret.
Danmarks kongepar besøker Stortinget. Her: Stortingspresident Masud Gharahkhani på presidentkontoret.

− Besøket fra Danmarks nye kongepar understreker de tette båndene mellom Danmark og Norge. I en tid med krig i vårt nabolag og demokrati under press, må gode naboer og venner stå sammen.  Jeg gleder meg til å ta imot Deres Majesteter Kong Frederik og Dronning Mary på Stortinget, sier stortingspresident Masud Gharahkhani.

Det er i forbindelse med statsbesøket til Norge at Danmarks kongepar avlegger en høflighetsvisitt hos stortingspresidenten.

Fotomuligheter:

12:55: Ankomst Løvebakken
13:00: Oppstart av møtet på stortingspresidentens kontor
13:22: Signering av gjestebok og foto foran flaggene
13:30: Avreise

Akkreditering:

Journalister og fotografer som ikke er medlemmer av Stortingets presselosje bes akkreditere seg til presse@stortinget.no innen mandag 13. mai klokken 12. Seneste oppmøte på Løvebakken tirsdag 14. mai er klokken 12:25.

OBS: Ved stort oppmøte vil det opprettes fotopool.

Kontakt:
Stortingets pressevakt
Tlf. 920 10 681. (Vennligst ring, ikke send sms.)
E-post: presse@stortinget.no

Kontakter

Om oss

Stortinget er Norges nasjonalforsamling. De viktigste oppgavene til Stortinget er å vedta lover, bestemme statens budsjett og kontrollere regjeringen.

Følg pressemeldinger fra Stortinget

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stortinget på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stortinget

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye