Bane NOR Eiendom

Bane NOR Eiendom får med Drammensekspert på laget

Del

Helle-Stine Høvås har inngått samarbeid med Bane NOR Eiendom, og blir rådgiver for prosjektene i Drammen på fulltid fra 1. juni.

portrett dame
Helle-Stine Høvås Helle-Stine Høvås

Bane NOR Eiendom satser stort i Drammen og skal bidra til en langsiktig og spennende byutvikling. Med Helle-Stine Høvås på laget skal vi sørge for at Drammen opprettholder sin egenart.

– Å utvikle Drammen er ingen enkel oppgave. Dette gjør vi med stor ydmykhet, nysgjerrighet og respekt. Vi ønsker å være tett på byen og menneskene som skaper den, og det gjør vi ved å knytte til oss folkene som virkelig kjenner byen og gjennom det forstår hvordan vi best kan bidra, sier Connie Nyhaven som er prosjektdirektør i Bane NOR Eiendom.

Helle-Stine Høvås kjenner Drammen godt. Etter 12 år i stillingen som Sentrumsleder i Byen Vår Drammen, som er Drammens sted- og bylivsutviklingsselskap, og en av de viktigste premissleverandørene for byliv i sentrum, har hun gjort seg bemerket i bybildet. I stillingen som Sentrumsleder har hun opparbeidet seg et enormt nettverk, jobbet med aktivisering, arrangementer, markedsføring, nettverksgrupper og bylivstiltak for Drammen sentrum.

Helle-Stine er født og oppvokst i Drammen, med et hjerte som banker for både folka og byen.

– Med denne bakgrunnen er vi trygge på at vi nå har styrket vårt team i Drammen med den rette kompetansen, kjennskapen og driven vi trenger, sier Nyhaven.

Bane NOR Eiendom gleder seg til veien videre og ønsker Helle-Stine velkommen som en del av Drammens-teamet.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Norges ledende knutepunktutvikler

Bane NOR Eiendom AS eier, forvalter og utvikler all jernbaneeiendom i Norge. Porteføljen har en anslått brutto verdi på 23,6 milliarder kroner og omfatter stasjoner, jernbanetilknyttede service- og driftsbygg, næringsbygg, boliger og tomter. De fleste eiendommene er sentralt plassert ved kollektivknutepunkter og langs jernbanen.

Vi utvikler moderne og miljøvennlige boliger og næringsbygg og bidrar aktivt til by- og stedsutviklingen i Norge. På stasjonene tilbyr vi gode fasiliteter til de reisende, legger til rette for hyggelige serveringssteder og fine butikker og tilbyr bil- og sykkelparkering. Til togoperatørene tilbyr selskapet funksjonelle og moderne verksteder, terminaler og driftsbygg.

Våre 150 ansatte håndterer en portefølje på 926 bygg og ca. 3.000 leiekontrakter, og over 200 pågående eiendomsutviklingsprosjekter. De årlige investeringene utgjør ca. 1,3 milliarder kroner.

Bane NOR Eiendom AS er en del av Bane NOR-konsernet og har som samfunnsoppdrag å utvikle attraktive knutepunkt som får flere til å velge toget..

Følg pressemeldinger fra Bane NOR Eiendom

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bane NOR Eiendom på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bane NOR Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye