Kia Norge

Her er de første offisielle bildene av Kia EV3 – bare dager unna premieren.

Del

Kia har sluppet de første teaser-bildene av kommende EV3, vår nye kompakt- SUV. Får verdenspremiere 23. mai. 

Teaserbildene viser oss de dristige, geometriske og robuste aspektene ved EV3s eksteriørdesign samtidig, forteller de også om en dynamisk bil.  Disse egenskapene understrekes av de boksede bakskjermene og bakluken, samt EV3s karakteristiske Star Map- lysdesign, som gir bilen en sterk, futuristisk identitet.

null

EV3s design stammer fra de samme prinsippene som ble brukt til å forme Kias flaggskip EV9 SUV. Det er flere likheter mellom bilene. Kias globalt anerkjente "Opposites United"-designfilosofi sikrer kontinuitet i hele merkets modellserie og gir friheten for hvert kjøretøy til å uttrykke sin unike karakter.

EV3 har som mål å utvide tilgjengeligheten til elektrisk mobilitet etter introduksjonen av de flerprisvinnende Kia EV6- og EV9-modellene, og er en kompakt, men likevel omfattende utstyrt EV-SUV som tilbyr enestående ytelse med mye teknologi om bord.

Den nye Kia EV3  kommer i salg senere i år etter bilens globale verdenspremiere, som vil bli direktesendt på Kia Worldwide YouTube-kanal 23. mai kl 19:00 KST (10:00 GMT / 12:00 CET).

null

Kontakter

Bilder

Om oss

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge. Vi har dyktige forhandlere i hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994. I dag ruller det mer enn 75.000  Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye