Manuskript Forlag AS

Petter Fiskum Myhr griper tidsånden i boka Ny dag, ny nåde

Del

Hva skjer med oss mennesker om vi våger å sitte stille? Dette er forfatterens prosjekt.

Slagord som «Grip dagen!» «Lev nå!» «Nyt øyeblikkene!» går som en farsott over sosiale medier, men hvordan gjør vi det?

I Ny Dag Ny Nåde gir forfatteren oss løsningen, og den fantastiske nyheten er at det er en løsning som er tilgjengelig, ikke minst oppnåelig, for alle.

Da Myhr gikk av med pensjon i 2022 spurte folk:

«Hvordan skal du få dagene til å gå?» «Spørsmålet er hvordan skal jeg få dagene til å vare?» svarte han.

Hva skjer med oss mennesker om vi våger å sitte stille? Dette er forfatterens prosjekt i boken Ny Dag, ny nåde.

Hvordan kan vi finne mening i det som kommer?

Hva kan vi ta med oss fra det som har vært?

Og hva kan skje med oss, hvis vi bare våger å sitte helt stille?

Petter Fiskum Myhr, tidligere direktør for Olavsfest i Trondheim, var opptatt av å få dagene til å vare. Fra en til værelse med altfor mange arbeidstimer i uka og et utall reise døgn i året skiftet han gir, og fant sin metode for å finne ro.

I denne vakre boken om død og liv, om tro og tvil møter vi en far som er til stede for alle, og som peker på det som er viktig. En mor som uforklarlig dør altfor tidlig. Og vi møter en sønn som blir far og etter hvert bestefar, men som alltid vil se på seg selv som en sorgarbeider.

Ny dag, ny nåde hjelper deg til å finne stillhet i en verden full av støy, og vil inspirere deg til å finne din metode for å få dagene til å vare.

Petter Myhr (født 26. juni 1957 i Namsos) er en norsk litteraturviter og sakprosaforfatter.

Han er utdannet cand.philol. med hovedfag i litteraturkunnskap, grunnfag i idéhistorie, sosiologi og engelsk. Myhr var ansatt i NRK i 23 år, som programleder (Pusterommet i P1), gruppeleder (Musikkrevyen i P1), redaksjonssjef og programsjef (NRK Trøndelag). Myhr har også vært litteraturkritiker, og har gitt ut og vært bidragsyter i flere bøker om Bob Dylan. Fra 2011 til 2013 var han direktør ved Rockheim. Fra 2013 til 2022 var han direktør for Olavsfestdagene.

Kontakter

Bilder

Manuskript Forlag AS ble etablert i 2020. Vår ambisjon er å utgi informative, nyttige og tankevekkende bøker som kan gi ny innsikt. Kan de også bidra til diskusjon, ønsker vi det velkommen. For øyeblikket fokuserer vi på norsk og oversatt sakprosa.

Følg pressemeldinger fra Manuskript Forlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Manuskript Forlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Manuskript Forlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye