Ungt Entreprenørskap Norge

Norges mest innovative unge entreprenører møtes til NM.

Del

Over 13 000 elever har i år etablert til sammen 2500 ungdomsbedrifter, og gjenonom regionale finaler er de 67 beste kvalifisert til å konkurrere under NM Ungdomsbedrift på Nova Spektrum i Lillestrøm 7. mai. Dette nasjonale arrangementet, organisert av Ungt Entreprenørskap Norge, byr på et mangfold av innovative løsninger og kreative produkter presentert av ungdommer fra hele landet.

Spente elever under middagen på NM Ungdomsbedrift.
Spente elever under middagen på NM Ungdomsbedrift.

Fra gjenbruk og gummigranulatløsning til sosialt entreprenørskap, bærekraftige konstruksjonselementer og viktige teknologiske innovasjoner. Årets ungdomsbedriftene dekker et bredt spekter av industrier og initiativer. Arrangementet vil bestå av standpresentasjoner, pitchekonkurranser, og juryintervjuer, hvor ungdommene får muligheten til å imponere jurymedlemmer bestående av ledere fra arbeidsliv og politikk.

Les også:

"Årets NM for ungdomsbedrifter viser en utrolig skaperkraft blant norske ungdommer. Vi ser frem til å utforske og feire deres kreative ideer og innovative løsninger, som ikke bare representerer neste generasjons entreprenører, men også fremtidige ledere og arbeidstakere," uttaler Grete Ingeborg Nykkelmo, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Det blir totalt delt ut 15 priser under årets NM, og vinneren av den gjeveste prisen, «Norges Beste Ungdomsbedrift», vil få æren av å representere Norge i den europeiske finalen Gen-E, som avholdes i Catania, Italia 2-5 juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Juryintervjuer på stand
Juryintervjuer på stand
Last ned bilde
Juryintervjuer på stand
Juryintervjuer på stand
Last ned bilde
Pitchekonkurranse - 2 minutes to convince
Pitchekonkurranse - 2 minutes to convince
Last ned bilde

Om Ungt Entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap (UE) er en ideell, landsomfattende organisasjon som sammen med utdanningssystemet, næringslivet og andre aktører jobber for å utvikle barn og unges kreativitet, skaperglede og tro på seg selv. UE har programmer fra grunnskole til høyre utdanning innen områdene entreprenørskap, jobbtrening og personlig økonomi. UEs programmer gjennomføres i nært samarbeid med lokalt arbeids- og næringsliv. På denne måten bygger UE bro mellom teori og praksis, og bidrar til å øke kreativitet og relevans i læreprosessene.

Ungt Entreprenørskap er en brobygger mellom skole og arbeidsliv.

Følg pressemeldinger fra Ungt Entreprenørskap Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ungt Entreprenørskap Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ungt Entreprenørskap Norge

KelpNest er Norges beste ungdomsbedrift28.4.2023 20:14:11 CEST | Pressemelding

KelpNest UB fra Thora Storm videregående skole i Trøndelag gikk i dag helt til topps og ble kåret til Beste Ungdomsbedrift 2023 under NM Ungdomsbedrift i regi av Ungt Entreprenørskap. Juryen var spesielt imponert over hvordan ungdomsbedriften har jobbet med forskningsmiljøer og næringslivet for å identifisere løsningen på et stort miljø- og dyrehelseproblem i bransjen. Vinnerne skal representere Norge under EM for ungdomsbedrifter i Istanbul 11.-14. juli.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye