XPENG Norge

Prisene er klare – XPENG G6 innen rekkevidde for folk flest

Del

Elbilprodusenten tar opp kampen mot konkurrentene, når de nå lanserer sin mellomstore coupé-SUV XPENG G6 – til en startpris på bare 410 000 kroner* inkludert store menger utstyr og svært attraktive kjøreegenskaper.

XPENG G6
XPENG G6

Fra i dag kan kjøreglade nordmenn bestille den splitter nye XPENG-modellen G6, og det til en svært konkurransedyktig pris. Bilen har allerede rukket å få rosende omtale fra både presse og XPENGs egne agenter. Derfor har det har vært knyttet stor spenning til prisen for bilen som har «alt inkludert» – en salgsmodell både XPENG og de norske agentene har stor tro på.

Som storebror XPENG G9, er den bygget på en dedikert elbil-plattform med 800 volts teknologi. Det gir mulighet for hurtiglading på inntil 280 kW, slik at du under ideelle forhold lader batteripakken fra 10 til 80 prosent på kun 20 minutter. Dette er ledende i denne klassen, noe flere medier allerede har omtalt som med begreper som «rå» og «superrask» lading. G6 Standard Range kommer med en batteripakke på 66 kWt og en rekkevidde på inntil 435 km.

For dem som vil nå enda lenger, er det XPENG G6 AWD Performance som gjelder. Denne kommer med en batteripakke på 87,5 kWt, som gir en rekkevidde på inntil 550 km.

Begge versjonene har en toppfart på 200 km/t. XPENG G6 AWD Performance gjør 0-100 km/t på så lite som 4,1 sekunder mens XPENG G6 Standard Range gjør den samme sprinten på 6,9 sekunder.

Ved hjelp av innovativ teknologi og komfort, masser av plass takket være høy akselavstand, og standardutstyr som panoramatak, ventilerte forseter, to ventilerte trådløse ladeplater og Xpilot førerassistanse, håper XPENG å vinne hjertene til norske elbil-sjåfører. XPENG G6 får også svært god garantiordning med 7 år/160 000 km.

– Nå som prisene på XPENG G6 endelig er offisielle og vi har åpnet for salg av bilen hos våre partnere, er vi forventningsfulle til at denne bilen vil bli en solid bidragsyter til den store salgsveksten vi planlegger. Sammen med de dyktige partnerne våre har vi ambisjoner om totalt opp mot firedobling av salget av XPENG i Norge. Nå gleder vi oss til å komme i gang, sier en spent og entusiastisk Claes Persson, Managing Director i Xpeng Motors Norway. 

Mer info: 

XPENG G6 RWD Standard Range (190 kW/258 hk, 440 Nm) kan hurtiglades opptil 215 kW og AWD Performance (350 kW/476 hk, 660 Nm) med det større batteriet har en maksimal ladeeffekt på 280 kW.

XPENG G6 er 4,75 meter lang, 1,92 meter bred, 1,65 meter høy. En akselavstand på 2,89 meter og smart plassutnyttelse, gir rikelig med beinplass og takhøyde. Bagasjerommet er på 571 liter; med baksetene nedfelt blir det 1.374 liter.

Innstegsprisen for XPENG G6 RWD Standard Range er 410 000,- kroner eks. frakt og leveringskostnader på 9900 kroner. XPENG G6 RWD AWD Performance koster fra 500 000,- eks. frakt og leveringskostnader på 9900 kroner. Standardfarge for begge modeller er hvit metallic. Tilvalg utover det er annen metallic lakk til 8000 kr og elektrisk innfellbart hengerfeste til 11900 kroner.

Den elektriske, supersmarte coupé-SUV-en ankommer XPENGs agenter over hele landet i løpet av tredje kvartal, så da blir det mulig å oppleve bilen på nært hold. Det er også da de første kundene vil få levert sine biler.

* (eks. frakt-  og leveringskostnader)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Linjelekker kompakt-SUV
Linjelekker kompakt-SUV
Last ned bilde
Linjelekker kompakt-SUV
Linjelekker kompakt-SUV
Last ned bilde
Minimalistisk interiør
Minimalistisk interiør
Last ned bilde
Romslig kupé
Romslig kupé
Last ned bilde
XPENG design-DNA
XPENG design-DNA
Last ned bilde
XPENG design-DNA
XPENG design-DNA
Last ned bilde
Coupé SUV til folket
Coupé SUV til folket
Last ned bilde

Om oss

XPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og avanserte førerassistenter. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber ca. 50 % av de over 10.000 ansatte med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG er tilstede med egen organisasjon i Norge og har lansert elbilene G3, P7 og testvinneren G9. Norge er det første markedet i Europa hvor XPENG etablerte seg.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

Oppdatert XPENG G9 tilbyr nye, smarte løsninger og økt nyttelast15.5.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Den romslige og smarte elektriske vinneren av Folkets Favoritt-kategorien i Årets Bil-kåring, XPENG G9, får nå en fornyelse som gjør livet enda mer behagelig for sjåføren. Modellen som kan hurtiglade med opptil 300 kW takket være 800V-teknologi, blir nå enda mer brukervennlig ved at den oppdaterte modellen tilbyr trådløs Apple CarPlay og Android Auto. Dette gir XPENG-eiere enda mer frihet til å bruke sine favorittapper underveis. I tillegg kommer det en rekke forbedringer i interiøret, og ekstra gledelig for norske kunder er det at den maksimale nyttelasten har blitt økt. Bilen forventes å være tilgjengelig hos de norske agentene til høsten.

Nye XPENG G6 er årets mest spennende elbil-utfordrer – får norgespremiere 11. april på SHE Conference i Oslo Spektrum2.4.2024 11:30:59 CEST | Pressemelding

Oslo, 2. april 2024 XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet. Med dette fyller XPENG et viktig segment i sin portefølje, og forventningene er høye. XPENG G6 har det som skal til for å bli en storselger i Norge, med en vinnende kombinasjon av konkurransedyktig pris og ledende spesifikasjoner som svært høy ladehastighet (opptil 280 kW) og WLTP-rekkevidde på inntil på 550 km. Bilen får avansert programvareteknologi, i tillegg til god plass, høy komfort og et svært høyt nivå av standardutstyr. Dette fører til at XPENG G6 har alt som skal til for å vinne nordmenns hjerter. Bilen kan velges med to ulike batteripakker og motorer, som gir et valg mellom bakhjulsdrift og Norgesfavoritten firehjulstrekk. XPENGs linjelekre SUV kan bestilles fra mai og vil være på plass hos agentene i løpet av tredje kvartal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye