Statens vegvesen

Ny asfalt på E18 Sjølyst

Del

Statens vegvesen skal asfaltere E18 gjennom Sjølystlokket og Bygdøylokket. Arbeidene gjøres på natt for å redusere ulempene for trafikken.

E18 fra vest for Sjølystlokket til øst for Bygdøylokket skal asfalteres. Arbeidene gjøre på natt for å gjøre ulempene for trafkantene minst mulig. Vi jobber i ett løp av gangen og kjører toveis trafikk i det andre.
E18 fra vest for Sjølystlokket til øst for Bygdøylokket skal asfalteres. Arbeidene gjøre på natt for å gjøre ulempene for trafkantene minst mulig. Vi jobber i ett løp av gangen og kjører toveis trafikk i det andre. Erik Larsstuen/ Statens vegvesen

Fra 16. april til 10. mai vil det pågå nattarbeid på E18 gjennom Sjølystlokket og Bygdøylokket. Statens vegvesen skal legge siste lag med asfalt etter arbeidene med oppgraderingen av tunnelene i fjor.

Arbeidene gjøres i tidsrommet 22.00 til 06.00.

I tidsrommet søndag 28. april til torsdag 2. mai (uke 18) vil vi jobbe fra kl. 20.00-06.00

Vi arbeider i ett løp om gangen og kjører toveis trafikk i det andre løpet.

-Arbeidene gjøres på natt for å redusere ulempene for trafikken på E18, sier byggeleder Øyvind Sæther i Statens vegvesen.

Forytterligere informasjon, ta kontakt med byggeleder.

Kontakter

Lenker

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye