Geelmuyden Kiese

Nordnorsk toppmøte i Oslo

Del

Nå er det klart for nordnorsk toppmøte på Trekanten onsdag 17. april. Ordførerne i de tre fylkeshovedstedene møtes til samtale under tittelen: «Nord-Norge – hva nå?»

De tre ordførerne i panelet er Wenche Pedersen fra Vadsø, Gunnar Wilhelmsen fra Tromsø og Odd Emil Ingebrigtsen fra Bodø. Befolkningsutvikling, forsvar og sikkerhet, samferdsel, skatt, energi og arealkonflikter er på agendaen.

Vekst og geopolitikk endrer Nord-Norge

Nord-Norge er i fokus som aldri før. Mens byer som Tromsø og Bodø opplever befolkningsvekst, er situasjonen i utkantene av landsdelen en helt annen. Med Ukraina-krigen som kulisse, og vår grense mot Russland, er situasjonen spesielt påaktet i Øst-Finnmark.

I Bodø vil ordfører Ingebrigtsen kutte formueskatten til det lokale næringslivet med opptil 75 prosent for å få skatteflyktninger til å vende hjemover.  Tromsø er Aps siste skanse blant storbyene her i landet. I Tromsø blir populære Wilhelmsen mer sett på som byens mann enn en representant for Ap. I Finnmark opplevde de rød-grønne mange tilbakeslag ved valget, men i Vadsø beholdt driftige Wenche Pedersen makten.

At våre naboland Sverige og Finland er kommet inn i NATO vil spesielt påvirke vår nordlige landsdel på ulike måter innen forsvars- og sikkerhetspolitikken generelt og samferdsel spesielt.

Alle stortingsrepresentanter fra Nord-Norge er invitert. Det samme er en rekke statsråder og andre som er viktig for utviklingen av Nord-Norge. Samtalen starter kl.17:30. Meld deg på her.

Onsdag på Trekanten
Arrangementet går av stabel på den «nye» Tostrupkjelleren/Ryktebørsen i Oslo, Trekanten bar, i Pilestredet 24, Oslo, ved St. Olavs plass. Trekanten har kafé, bar og er et ferdig rigget event-sted.

«Onsdag på Trekanten» har ambisjon om å skape et spennende treffsted for politikk, organisasjonsliv, aktørene i trepartssamarbeidet, journalistikk, digitalisering, jus, finans, litteratur og alle med samfunnsinteresse.

Onsdag 17. april kl. 17.00–24.00 er Geelmuyden Kiese ansvarlig for programmet på «Onsdag på Trekanten». Det blir muligheter fra å kjøpe både noe å spise og drikke.

Les mer om onsdager på Trekanten her.

Kontakter

Bilder

Wenche Pedersen, ordfører i Vadsø
Wenche Pedersen, ordfører i Vadsø
Last ned bilde
Gunnar Wilhelmsen, ordfører i Tromsø
Gunnar Wilhelmsen, ordfører i Tromsø
Last ned bilde
Odd Emil Ingebrigtsen, ordfører i Bodø
Odd Emil Ingebrigtsen, ordfører i Bodø
Last ned bilde

Lenker

Om Geelmuyden Kiese

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Fortsetter å styrke det politiske teamet: Olaf Thommessen blir assosiert partner hos Geelmuyden Kiese26.6.2024 12:30:00 CEST | Pressemelding

26. juni 2024, Oslo – Olaf Thommessen, som i det siste året har vært selvstendig rådgiver, blir assosiert partner i Geelmuyden Kiese fra 1. juli. Olaf Thommessen har vært nestleder og folkevalgt for Venstre og vil bidra som rådgiver innen politikk- og myndighetskontakt, finansiell kommunikasjon, ESG, bærekraft, miljø-, sosiale- og forretningsetiske forhold.

Fra politikk til rådgivingsbransjen: May Britt Lagesen styrker det politiske laget hos Geelmuyden Kiese19.6.2024 12:05:00 CEST | Pressemelding

Oslo/Steinkjer – May Britt Lagesen (53), går til rådgivningsbransjen og samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese. Hun vil jobbe som seniorrådgiver med samfunn, politikk og kommunikasjon fra 1. august. May Britt Lagesen har vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem i Finanskomiteen og i Energi- og miljøkomiteen. Hun har også vært med i Stortingets delegasjon i Nordisk råd. Lagesen er nå 1. vararepresentant til Stortinget for Arbeiderpartiet og Nord Trøndelag i perioden 2021-2025.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye