Norges Skiforbund

Klart for alpin-NM i Hafjell

Del

Denne uka er det klart for alpin-NM i Hafjell. 

– Vi gleder oss til nok en uke med alpinrenn i Gudbrandsdalen, og det er imponerende hvor mange renn på det aller øverste nivået de har arrangert i vinter. Denne gangen får de nest beste måle seg mot de beste, og vi håper på flotte forhold. NM er for alpin-Norge et av de store høydepunktene i sesongen, sier sportssjef Claus Johan Ryste.

Det er Lillehammer Skiklub i samarbeid med Øyer Tretten IF som er teknisk arrangør for årets alpin NM. Mesterskapet gjennomføres i Hafjell alpinsenter. I Gudbrandsdalen i februar og mars er det blitt arrangert to World Cup-helger, E-cup finale før denne ukes alpin-NM.
– Vi ser frem til nye renn, og vi har aldri arrangert så mange renn som i vinter. Dette er rekord for oss, og totalt har vi cirka 100 frivillige i sving under denne ukes NM. Det ser ut som vi får fine forhold under konkurransedagene med kulde om natta, forteller leder for organisasjonskomiteen, Ole Kristian Kirkerud. 

Program for NM:
Torsdag 4. april: Utfor, kvinner og menn
Fredag 5. april: Super-G, kvinner og menn, samt paraklasser
Lørdag 6. april: Storslalåm kvinner og menn, paraklasser
Søndag 7. april: Slalåm kvinner og menn, paraklasser

For mediene blir det arbeidsplasser i arenabygget i Hafjell.

Ta gjerne kontakt med Stein B. Olsen,  tlf. 977 18 106 steinb@lillehammer.com eller Claes-Tommy Herland om dere trenger bistand under mesterskapet.

Se også sak på skiforbundet.no
https://www.skiforbundet.no/alpint/nyhetsarkiv/2024/4/klart-for-alpin-nm-i-hafjell/

Kontakter

Om Norges Skiforbund

Ønsker du å motta pressemeldinger fra oss?


Norges Skiforbund (NSF) ble stiftet 1908, og vi er et av Norges største særforbund. Under NSF ligger grenene alpint, freeski, freestyle, hopp, kombinert, langrenn, randonee og telemark i Norge. NSF har cirka 115 000 medlemmer fordelt på 16 kretser og 1150 klubber. 

Les mer på vår nettside skiforbundet.no

Følg pressemeldinger fra Norges Skiforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Skiforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Skiforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye