IMDi

Ny IMDi-rapport: Etnisk mangfold i arbeidslivet

Del

IMDi lanserer sin nyeste rapport: "Etnisk mangfold og inkludering i arbeidslivet – Indikatorer, status og utviklingstrekk" torsdag 4 april på Sentralen i Oslo. Arrangementet vil også strømmes.

Rapporten belyser nøkkelindikatorer og er et fremtidig rammeverk for å måle utviklingstrekk innen etnisk mangfold og inkludering i arbeidslivet. Rapporten identifiserer utfordringer og muligheter som finnes i dagens arbeidsmarked, med en detaljert analyse av inkludering og like muligheter for personer med innvandrerbakgrunn.

IMDi-direktør Libe Rieber-Mohn vil være tilstede. En representant fra IMDis ungdomspanel vil holde innlegg om rapportens hovedfunn. Direktør for avdeling arbeidsliv i NHO og Trude Tinnlund fra LO vil delta i en panelsamtale.

Tid: Torsdag 4. april kl 08.30 – 10.00

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo sentrum

Arrangementet strømmes.

Rapportlansering: Etnisk mangfold og inkludering i arbeidslivet | IMDi

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) er et fagdirektorat og kompetansesenter som skal bidra til å utvikle og iverksette regjeringens integreringspolitikk. IMDi skal

۰ ivareta arbeidet med bosetting av flyktninger
۰ legge til rette for at flere innvandrere deltar i arbeids- og samfunnsliv
۰ jobbe mot negativ sosial kontroll, tvangsekteskap og kjønnslemlestelse
۰ gi faglige innspill til videreutvikling av integreringspolitikken og sørge for god samordning på feltet
۰ produsere og formidle forskning, utredninger, statistikk og god praksis
۰ bidra til en profesjonell og serviceinnstilt offentlig sektor
۰ være fagmyndighet for tolking i offentlig sektor

Følg pressemeldinger fra IMDi

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IMDi på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IMDi

𝗛𝘃𝗼𝗿𝗱𝗮𝗻 𝗴𝗮̊𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗱 𝘂𝗸𝗿𝗮𝗶𝗻𝘀𝗸𝗲 𝗳𝗹𝘆𝗸𝘁𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿 𝗶 𝗡𝗼𝗿𝗴𝗲? 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗴 𝗳𝗿𝗲𝗺𝘁𝗶𝗱𝘀𝘂𝘁𝘀𝗶𝗸𝘁𝗲r9.1.2024 13:02:29 CET | Presseinvitasjon

IMDi inviterer til lansering av rapporten "Ukrainske flyktningers erfaringer med integrering og offentlige tjenester i Norge", utført av By- og regionforskningsinstituttet NIBR ved OsloMet. Dette arrangementet gir et innblikk i utfordringene og mulighetene ukrainske flyktninger møter under integreringsprosessen i Norge. Sted: Deichman Bjørvika-Deichmansalen Tid: 12. januar kl. 0900-1015

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye