Diplom-Is

Første salgsmåned unnagjort: Av årets isnyheter troner denne øverst

Del

En iskrem skiller seg ut med å være usedvanlig populær blant årets isnyheter. Diplom-Is sin Hockeypulver Supersalt kan smykke seg med tittelen salgsvinner etter første måned i butikk.

RIVES UT: Hockeypulver Supersalt kan smykke seg med tittelen salgsvinner etter første måned i butikk.
RIVES UT: Hockeypulver Supersalt kan smykke seg med tittelen salgsvinner etter første måned i butikk. Diplom-Is

De ferskeste salgstallene fra butikk viser at Hockeypulver Supersalt selger omtrent 50 prosent mer enn de to neste på lista over årets isnyheter. 

– Hockeypulver Supersalt er den mest solgte isnyheten nå, og vi både ser og hører at den blir revet ut av isdisker over hele landet. Det er moro å se at nordmenn er så begeistret, og omfavner en ny og spennende isnyhet med åpne armer, sier Ingrid Vestnes Arntsen, merkevaresjef i Diplom-Is. 

Smaksbomben Hockeypulver Supersalt fra Diplom-Is har flydd ut av butikk de snart fem ukene den har vært å finne i frysedisken. Det er iskremen som selger desidert best av alle årets isnyheter og har høyest rullering ut av butikk. 

– Norge er en nasjon som er ekstremt glad i lakris og iskrem. Derfor er det ikke helt uforventet at kombinasjonen kom til å slå an, og nå har vi fått bekreftet at denne spennende smakskombinasjonen tar nordmenn med storm. Det er hockeyfeber i isdisken, sier Vestnes Arntsen.

Også et populært gjensyn med årets klassiker

Den neste på listen over de mest solgte iskremene etter første salgsmåned er heller ingen ringere enn en iskrem fra Diplom-Is. Det er 80-tallsfavoritten Splitt, som er den eldste klassikeren Diplom-Is har hentet fram fra arkivet noensinne.

– Splitt er en iskrem mange har holdt kjær i lang tid, og det er tydelig at nordmenn er glade for at den endelig er tilbake, sier Vestnes Arntsen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde av forpakningen til isen Hockeypulver Supersalt
RIVES UT: Hockeypulver Supersalt kan smykke seg med tittelen salgsvinner etter første måned i butikk.
Last ned bilde
En kvinne holder opp en ispinne med Hockeypulver Supersalt
Hockeypulver Supersalt
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Diplom-Is

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Diplom-Is på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Diplom-Is

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye