UiT Norges arktiske universitet

UiT inviterer alle til Årsfest 2024

Del

Årsfest betyr en hel rekke med aktiviteter ved UiTs største campuser første uka i april. Både studenter, ansatte og befolkningen ellers er velkomne, og det vil være noe for enhver smak.

Gruppe mennesker spiller på saxofon
UiT Norges arktiske universitet inviterer alle til Årsfest 2024. Første uka i april står en rekke arrangementer på programmet ved Uits fire største campus. Foto: UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er stolte av å kunngjøre årets årsfest, en begivenhet som favner bredt og tilbyr en rekke spennende arrangement.

Aller fremst står begivenhetene doktorpromosjonen og Årsfest-seremonien, men årsfesten har også et mangfold av andre aktiviteter på programmet. Vi frister med alt fra gratis frokost og pizza på Cinematek, til foredrag om tang og tare, alpindag i Alta og musikalsk nachspiel med Musikkonservatoriet.

UiTs "fødselsdag"

– UiT er en akademisk drivkraft i Nord-Norge. Vi fremmer kunnskap og kompetanse for hele samfunnet vårt. Å slå sammen en rekke viktige begivenheter til en årsfest, gir oss en flott ramme for feiring sammen med våre egne og alle rundt oss, sier Dag Rune Olsen, rektor ved UiT Norges arktiske universitet.

Årsfesten er lagt så nært opp til UiTs «fødselsdag» som påsken tillater. 28. mars 1968 vedtok Stortinget at Nord-Norge skulle få sitt eget universitet. I 2024 har dette vedtaket ført til et moderne flercampusuniversitet, som med geografiske øyne er Norges største universitet. Det er med andre ord helt på sin plass med en skikkelig årsfest ved UiTs fire hovedcampuser i Tromsø, Alta, Narvik og Harstad.

Programmet

Årsfest 2024 foregår fra 2. til 6. april, og dette står foreløpig på programmet:


Velkommen til allsidig årsfest i april!

Nøkkelord

Kontakter

Følg pressemeldinger fra UiT Norges arktiske universitet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra UiT Norges arktiske universitet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra UiT Norges arktiske universitet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye