Norsk Osteopatforbund

Fremmer utviklingen av osteopatien i Europa

Del

Osteopathy Europe holdt i helgen sin vårkonferanse – Norsk Osteopatforbund var tilstede med vår leder og nestleder.

Foto: Norsk Osteopatforbund
Foto: Norsk Osteopatforbund

En viktig plattform

Vårkonferansen fungerer som en viktig plattform for utveksling av erfaringer innen utdanning, forskning, regulering og kommunikasjon. Leder av Norsk Osteopatforbund, Tomas Collin, ledet en panelsamtale om regulering av yrket osteopat i Europa, og holdt et innlegg om viktigheten av å bygge bro mellom helseprofesjonene innen muskel- og skjeletthelse - både nasjonalt og internasjonalt.

Nestleder Christin Stormyr gav et innblikk i norsk praksis og osteopatforbundets initiativer for å fremme tverrfaglig tilnærming til muskel- og skjeletthelse.

– Vi gleder oss over det sterke samarbeidet med våre europeiske partnere, og sammen vil vi arbeide for å fremme utviklingen av osteopati i Europa, sier Tomas Collin.

Kontakter

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye