Norsk Osteopatforbund

Fremmer kvinnehelse i Alta

Del

På helgens konferanse ble Linda Bellika Esaiassen utnevnt til Årets Osteopat 2023.

Hvert år deler Norsk Osteopatforbund ut prisen for Årets Osteopat, en utmerkelse der medlemmene har muligheten til å nominere enkeltpersoner de mener har utmerket seg på en eksepsjonell måte innen feltet.

Prisen for 2023 ble tildelt Linda Bellika Esaisassen fra Alta, med følgende begrunnelse:

"Etter flere år i Oslo, vendte Linda tilbake til Alta og etablerte sin egen klinikk. Hennes vedvarende engasjement for faget har vært tydelig siden studiestart. I Alta har hun etablert seg som en respektert aktør, dedikert til å fremme kvinnehelse og osteopati. Gjennom jevnlig oppdatering innen kvinnehelse viser hun en kontinuerlig interesse for et viktig fagområde. Linda er ikke bare hardtarbeidende, men søker også aktivt faglige diskusjoner for å fremme utviklingen av faget."

Linda var både glad og overrasket over annerkjennelsen.

– Det var veldig overraskende og gir en god motivasjon for fortsettelsen, sier hun.

Kontakter

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye