Cyviz

Cyviz AS fornyer Microsofts Holosuite med ny teknologi

Del

Cyviz AS, en global leverandør av interaksjons- og samhandlingsteknologi med hovedkontor i Norge, har nylig implementert sin visualiseringsteknologi ved Microsofts Holosuite i Amsterdam. Et betydelig steg videre for å levere en unik immersiv opplevelse, ifølge Microsoft.  

Cyviz AS

Den teknologiske oppgraderingen representerer et strategisk initiativ for å forbedre og omdefinere den oppslukende opplevelsen i Microsoft sitt eksklusive senter.

Som det eneste immersive senteret i Microsofts globale portefølje, er Holosuite i Amsterdam et flaggskipsenter for å vise frem det siste innen digital transformasjon. Hensikten er å gi besøkende en plattform til å utforske og interagere med teknologi i et dynamisk og engasjerende miljø.

Rommet lar enkeltpersoner fordype seg i sitt eget virtualiserte arbeidsmiljø, og viser opplevelsen Microsoft kan gi i jobbsammenheng.

"Microsoft har bygget et rom hvor de kan vise frem sine produkter og teknologi ved hjelp av en unik tilnærming. 360-graders videoveggen kombinerer det fysiske og digitale i en sømløs og oppslukende opplevelse. Jeg er stolt over at Cyviz har levert rommets teknologi og kontrollsystem», sier Gøran Hansen, Chief Technology Officer i Cyviz.

null

Holosuite er nå utstyrt med Cyviz sin avanserte teknologi, og leverer en opplevelse med projisering på fire vegger drevet av 10 Cyviz CP10-projektorer. Høykvalitetslyd og et Microsoft Teams-rom (MTR) er integrert for å fasilitere møter i rommet, samt hybride og immersive opplevelser på avstand, noe som gir et allsidig og dynamisk miljø. Projektorene gir en oppslukende opplevelse med autokalibrert Warp og Blend for sømløs projeksjonsjustering.

Sømløs 360-graders PowerPoint
Cyviz sin teknologi på Holosuite introduserer også en ny funksjon, sømløs integrering av PowerPoint-presentasjoner på alle fire vegger. Denne nye teknologien muliggjør opprettelsen av en 26 meter lang PowerPoint-presentasjon, noe som forenkler innholdsproduksjonen og eliminerer behovet for ytterligere programvare (for immersive opplevelser).

Med Cyviz sin plattform kan PIP(Picture-in-Picture)-elementer startes direkte i PowerPoint, noe som fasiliterer den immersive opplevelsen. Ved å utnytte teknologi for augmented reality (AR), for eksempel Microsoft HoloLens, muliggjør Cyviz transformative applikasjoner som å operere digitale tvillinger for opplæringsformål. På denne måten kan Microsoft vise frem hele plattformsfunksjonaliteten.

"Den teknologiske oppgraderingen av Holosuite representerer et betydelig steg videre for å levere en unik immersiv opplevelse. Med integreringen av Cyviz sin avanserte teknologi kan vi tilby våre besøkende en virkelig innovativ opplevelse, som igjen viser kraften i digital transformasjon i en dynamisk og engasjerende setting," sier Joris Haverkort, direktør for Microsoft Technology Center.

Langvarig partnerskap med den norske teknologileverandøren
Siden 2020 har Cyviz vært aktivt involvert i Microsofts "Lifecycle Refresh"-initiativ, som dekker alle Envisioning Theatres i Microsoft Technology Center (MTC)-lokasjoner over hele verden. Siden den gang har Microsoft implementert Cyviz sin teknologi i 26 sentre og Redmond Executive Briefing Center ved Microsofts hovedkvarter.

"Vi setter stor pris på vårt langvarige partnerskap med Microsoft globalt. Det gjør det mulig for oss å vise frem fremtidens teknologi. Samarbeid med kunder som Microsoft gjør våre produkter og teknologi betydningsfulle", sier Hansen.

Kontakter

About Cyviz

Cyviz er en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Siden 1998 har Cyviz skapt samhandlingsrom og gitt den digitale arbeidsstyrken mulighet til å koble til, visualisere og samarbeide om deres kritiske data. De IT-drevne totalløsningene er enkle å distribuere, administrere og støtte.

Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, tilrettelegger for samarbeid og understøtter beslutningsprosesser.

Finn mer informasjon på www.cyviz.com eller besøk et av våre Cyviz Experience Centers i Atlanta, Dubai, London, Oslo, Paris, Riyadh, Singapore, Stavanger, eller i Washington DC.  

Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs (ticker: CYVIZ). 

Andre språk

Følg pressemeldinger fra Cyviz

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Cyviz på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Cyviz

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye