Norsk Osteopatforbund

Gode perspektiver og tverrfaglig innsikt på vårens fagdag

Del

I helgen gjennomførte vi vårens fagdag på Kristiania i Oslo, der det ble presentert mange innholdsrike foredrag med hovedfokus på kvinnehelse og pediatri.

Foto: Norsk Osteopatforbund
Foto: Norsk Osteopatforbund

Pasientperspektivet

Hanna Eide og Helene Jelsa delte innsiktsfulle perspektiver på Vulvodyni sett fra pasientens ståsted – en presentasjon som var både spennende og lærerik. Osteopat Mona Valstad og gynekolog Ida Waagsbø Bjørntvedt ga et tverrfaglig dybdeperspektiv på vulvalidelser.

Videre fortsatte Osteopat Line Rølvaag og Optometrist Elin Hanson, som delte kunnskap om barns synsevner og viktigheten av tverrfaglig samarbeid. Avslutningsvis presenterte Geir Elvebakken hvordan du bygger opp en osteopatisk konsultasjon, og viktigheten av å bruke tilstrekkelig tid med pasientene.

Godt fornøyd

Med et oppmøte på rundt 125 personer var det tydelig at temaene appellerte bredt, og det gledet oss at både studenter og erfarne osteopater var til stede. Jonas Bjarnasson, ansvarlig for arrangementet, var godt fornøyd med dagen.

– Standarden blant foredragsholderne var svært høy, og det er gledelig å se at medlemmenes interesse for faglig utvikling er stor, sier Bjarnasson.

Kontakter

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye