Av-og-til

- La oss unngå Kollenfylla

Del

Holmenkollen skifestival er blitt en arena for mye fyll, spesielt blant ungdom. - Ta praten om alkohol med ungdommen før de drar opp i Kollen i helga!, sier Ragnhild Kaski, generalsekretær i alkovettorganisasjonen Av-og-til. 

Av-og-til

Senest i fjor utviklet Holmenkollen skifestival seg til en særs fuktig opplevelse for en del. Overstadig berusede tenåringer måtte tas hånd om av Røde Kors, og politiet meldte at de opplevde flere foreldre som nektet å komme å hente tenåringene. 

– Det er viktig at foreldre samarbeider med politiet, for å lage en trygg folkefest for alle. Det innebærer at foreldrene tar praten om alkohol på forhånd med ungdommen i huset, og at man er tilgjengelig på telefonen i tilfelle noe skulle skje. Ungdomsdrikking er et foreldreansvar, sier Ragnhild Kaski i Av-og-til.

– Kollenhelga skal være en positiv idrettsfest for hele familien. La oss unngå at "Kollenfylla" ødelegger for dette, avslutter Kaski. 

Kontakter

Om oss

Av-og-til er en alkovettorganisasjon. Vi setter fokus på situasjoner der alkohol utgjør en særlig risiko eller kan være til ulempe for andre. Av-og-til vil bidra til å redusere de negative følgene av alkoholbruk i samfunnet og gjøre hverdagen tryggere for alle.

Følg pressemeldinger fra Av-og-til

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Av-og-til på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Av-og-til

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye