Volkswagen

Prisen er klar - nå kan du bestille Volkswagen ID.7 stasjonsvogn

Del

Salget av den helelektriske stasjonsvognen Volkswagen ID.7 åpner i dag, med en fra-pris på kroner 554.700. – Med vår første elektriske stasjonsvogn tilbyr vi kundene våre masse plass og lang rekkevidde til folkelige priser – og det er akkurat her Volkswagen skal være, sier Sølve Kværn.

Volkswagen ID.7 stasjonsvogn
Volkswagen ID.7 stasjonsvogn

Volkswagen ID.7 firedørs coupé ble lansert i fjor, og 19. februar var det verdenspremiere på Volkswagen ID.7 stasjonsvogn. Nå er de norske prisene klare også for stasjonsvogn-utgaven, som samtidig åpnes for bestilling.  

Volkswagen ID.7 stasjonsvogn kommer i første omgang i en såkalt Pro-utgave. Denne utgaven får en startpris på 554.700 kroner. Tilsvarende utgave av ID.7 firedørs coupé starter nå på 545.000 kroner. 

En veldig godt utstyrt Pro Exclusive-utgave av ID.7 stasjonsvogn starter på kroner 579.900, og inkluderer utstyrselementer som: 

  • Komfortpakke, som inkluderer blant annet oppvarmet ratt og navigasjon 

  • Assistentpakke, som inkluderer blant annet Travel Assist og Ryggekamera med 360 graders visning 

  • Eksteriørpakke, som inkluderer blant annet LED Matrix-lykter og sensorstyrt elektrisk bakluke 

  • Interiørpakke, som inkluderer blant annet elektriske seter med minne og massasje 

  • Metallic lakk   

- ID.7 stasjonsvogn fyller et behov som tidligere har blitt dekket av Passat. Med vår første elektriske stasjonsvogn tilbyr vi kundene våre masse plass og lang rekkevidde til folkelige priser – og det er akkurat her Volkswagen skal være, sier Sølve Kværn, midlertidig leder for Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.  

Lang rekkevidde og rask ladehastighet 
ID.7 stasjonsvogn kommer i første omgang med bakhjulsdrift, i utgaven «Pro». Denne har et batteri på 77 kWh (82 kW brutto), 286 hestekrefter og et dreiemoment på 545 newtonmeter.  

Bagasjerommet er på hele 605 liter.  

ID.7 stasjonsvogn i Pro-utgave får en hurtiglade-kapasitet på inntil 175 kW, samt mulighet for forvarming av batteriet, noe som kan aktiveres både gjennom navigasjonen og manuelt via en knapp i bilens meny-system. Dette sørger for effektiv hurtiglading, med en estimert ladetid fra 10-80 prosent på rundt 28 minutter under optimale forhold.  

Estimert rekkevidde for Pro-modellen er inntil 604 kilometer (WLTP), avhengig av norske spesifikasjoner og utstyr. 

- ID.-familien byr på lang rekkevidde, effektiv ladehastighet og dermed også veldig effektiv forflytningshastighet. ID.7 stasjonsvogn er et godt eksempel på dette, og en bil vi vet oppfyller kravene til de aller fleste norske kunder, sier Kværn. 

Godt utstyrt 
ID.7 stasjonsvogn er godt utstyrt også i standard-versjon, og byr på AR head-up display som standardutstyr. Dette tillater føreren å holde øynene på veien under kjøreturen, med samtidig tilgang til all relevant kjøreinformasjon. Helt nytt for ID.7 stasjonsvogn er at navigasjonen som er koblet til via Apple CarPlay eller Android Auto nå også vises i AR head-up-displayet, noe som har vært et uttalt ønske fra Volkswagen-kundene. 

Den 15 tommer store skjermen sørger sammen med ID. Software 5.0 også for en god brukeropplevelse, og stemmestyringsassistenden IDA har blitt oppgradert, samtidig som ChatGPT er blitt integrert i funksjonen. Keyless access og ryggekamera er også standard-utstyr. 

Både ID.7 firedørs coupé og ID.7 stasjonsvogn kommer i utstyrsvariantene Pro og Pro Exclusive, med forskjellig grad av utstyrsnivå. De første ID.7 stasjonsvogn planlegges utlevert over sommeren.  

ID.7 og ID.7 stasjonsvogn blir også etter hvert tilgjengelige som GTX-modeller med firehjulstrekk. 

- Kundene kan selv velge både den karosseriformen og det utstyrsnivået som passer deres behov. Jeg vil derfor oppfordre kundene til å besøke sin nærmeste Volkswagen-forhandler for å finne den ID.7-varianten som passer dem best, sier Kværn. 

Her finner du flere bilder og mer informasjon om Volkswagen ID.7: ID.7 Tourer | Volkswagen Newsroom (volkswagen-newsroom.com)

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Volkswagen ID.7 stasjonsvogn - hvit
Volkswagen ID.7 stasjonsvogn - hvit
Last ned bilde
Volkswagen ID.7 stasjonsvogn interiør
Volkswagen ID.7 stasjonsvogn interiør
Last ned bilde
Volkswagen ID.7 stasjonsvogn bagasjerom
Volkswagen ID.7 stasjonsvogn bagasjerom
Last ned bilde
Sølve Kværn - Volkswagen Norge - Harald A. Møller AS
Sølve Kværn - Volkswagen Norge - Harald A. Møller AS
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Volkswagen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen

ID.7-konkurranse tar av – nå dobler Volkswagen premien29.4.2024 10:30:00 CEST | Pressemelding

5.000 ID.7-gensere ble revet bort på under én uke, og genser-konkurrentene har allerede den første uken gått en distanse tilsvarende to og en halv runde rundt jorda. Nå utvider Volkswagen konkurransen, slik at flere kan være med, og dobler premien slik at to ID.7 skal deles ut til to heldige vinnere. – På denne måten får alle som ønsker bli med i konkurransen, samtidig som de som var først ute og sikret seg gensere, har spesielt gode vinnersjanser, sier markedssjef Dan Ruben Johansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye