REITAN

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Del

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Jury - Årets Ladejarl 2024
Jury - Årets Ladejarl 2024 REITAN AS

Årlig velger juryen ett enkeltmenneske til vinner av verdiprisen Årets Ladejarl. Sekretariatet setter sammen en topp ti liste av de mange nominerte. Hvem som helst kan nominere sin kandidat med en kort begrunnelse på hva personen utmerker seg på og hvorfor personen fortjener å få verdiprisen.  Ny jury består av næringslivsleder og fotograf Lasse Berre, prosjektleder i REMA 1000 Norge Sunniva Reitan, mangeårig toppleder i Næringsforeninga i Trondheim Berit Rian, advokat Lars G. Norheim og Colonialmajor Odd Reitan.  

-Vi ønsker tips til enkeltmennesker som gjennom verdibasert tillitsledelse og arbeid har utmerket seg for sitt samfunnsengasjement, sin innovasjon eller sitt bidrag for å skape et bedre samfunn, sier Sunniva Reitan jury Årets Ladejarl.

Nominasjonen er åpen nå og vi trenger tips til navn på kandidater. Det er juryen som bestemmer hvem som kåres til Årets Ladejarl, og vinneren mottar en æresbevisning for å ha fulgt.  

- Vi ønsker å løfte frem enkeltmennesker som skaper verdifulle resultater. Vi leter etter noen som med sterke verdier og holdninger setter ting ut i livet til nytte for samfunnet. Alle vet om noen de mener fortjener verdiprisen Årets Ladejarl, og nå må alle si hvem de vil skal få denne anerkjennelsen, sier Berit Rian jury Årets Ladejarl

Alle kan nominere og alle kan nomineres til denne prisen.  

Nominasjonene som kommer inn, blir nøye vurdert før sekretariatet plukker ut og presenterer årets topp 10-liste for juryen. Personene som tas ut til topp 10-listen har i særlig grad utmerket seg for sine verdier, sitt pågangsmot for å oppnå sine drømmer, og for sin evne til å gjøre en positiv forskjell i samfunnet. Sekretariatet jobber daglig med verdibasert tillitsledelse og har sine spesialiseringer innenfor innovasjon og bærekraft, finans, kommunikasjon og lederutvikling. Det nye sekretariatet er Sara Ottesen og Jostein Breines, begge fra Reitan Eiendom, Øyvind Brevik fra Reitan Retail og Ine Eilertsen fra holdingselskapet REITAN. 

- Det er allerede kommet inn mange spennende navn. Prisen er et bevis på at personlig ansvar og engasjement er oppskriften for å skape resultater vi andre kan unne og beundre. Vinneren vi leter etter skal inspirere og vise oss hvordan man skaper resultater med verdibasert tillitsledelse ved å selv våge å følge sine verdier og drømmer, sier Ine Eilertsen. 

Mange som fortjener annerkjennelse og beundring 

De tidligere vinnerne av Årets Ladejarl er et bevist på at det finnes mange ildsjeler der ute som fortjener å bli unnet og beundret for det arbeidet de gjør. Rabia Khan vant prisen i fjor for sitt engasjement og arbeid for å styrke mangfoldet i samfunnet. Hun driver ikke bare med kunnskapsformidling og opplysning rettet mot innvandrere – hun har også blitt en viktig stemme motsatt vei – tilbake til byens politikere og helsemyndigheter. I 2022 vant Karen Dolva for sitt pågangsmot for å bekjempe ensomhet gjennom varm teknologi. I 2021 vant Deeyah Khan for at hun gjennom et kamera og mikrofon bekjemper og belyser tema som ekstremisme, radikalisering og muslimske kvinner rettigheter.  

Årlig seremoni og prisutdeling 

Vinneren kåres med seremoni og prisutdeling på Lade Gaard i Trondheim 11. september. Prisen er vedtektsfestet i REITAN og motiveres av selskapets visjon om å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Årets Ladejarl finansieres og gis av RIETAN AS. 

- Vi unner og beundrer de som inspirerer til personlig engasjement og skaper et varmere samfunn. Antall nominerte til Årets Ladejarl gjennom tidene viser at det finnes mange sterke ildsjeler i landet vårt. Siden 2012 har det vært kåret dyktige og inspirerende Ladejarler. Jeg gleder meg til å gi ut prisen til høsten, sier Odd Reitan jury Årets Ladejarl. 

Ønsker du å nominere noen til Årets Ladejarl 2024 gjøres det på REITANs nettsider. Nominasjonen stenger 1.mai.

Her kan du nominere til Årets Ladejarl 2024 : https://reitan.no/no/skjema/5396/arets-ladejarl-2024-nominering

Her kan du lese mer om Årets Ladejarl og tidligere vinnere: 

https://reitan.no/no/arets-ladejarl

Kontakter

Bilder

Odd Reitan - Årets Ladejarl 2022
Odd Reitan - Årets Ladejarl 2022
Last ned bilde
Karen Dolva - Vinner av Årets Ladejarl 2022
Karen Dolva - Vinner av Årets Ladejarl 2022
Last ned bilde
Fra seremoni Årets Ladejarl 2022
Fra seremoni Årets Ladejarl 2022
Last ned bilde
Rabia Khan - vinner av Årets Ladejarl 2023
Rabia Khan - vinner av Årets Ladejarl 2023
Last ned bilde
Fra seremoni Årets Ladejarl 2023
Fra seremoni Årets Ladejarl 2023
Last ned bilde

Om oss

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet.

REITAN AS er et holdingselskap som utøver aktivt eierskap gjennom selvstendige selskaper. Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder.

REITAN AS  eier selskapene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital – som er tre selvstendige selskapsområder. I tillegg eier vi Britannia Hotel, Posten Moderne og deler av Nye Hjorten Teater. Alle selskapene har felles filosofi, tenkesett og verdigrunnlag som er grunnlaget for sterke selskapskulturer.

For REITANs samlede virksomhet ble totalomsetningen i 2022 på NOK 130 mrd. og resultat før skatt ble NOK 1,9 mrd. Vi sysselsetter totalt 44 101 mennesker i syv land.

Følg pressemeldinger fra REITAN

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REITAN på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REITAN

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.10.3.2024 15:30:00 CET | Pressemelding

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater lage daglige sendinger, der God Morgen Norge får en sentral plass. I tillegg skal det lages et daglig kveldsshow fra Nye Hjorten Teater, der hele produksjonsapparatet til Tv2 er i sving for å lage lørdagstemning hver kveld!

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye