Oppgang i boligprisene i Stavanger

Del

Boligprisene i Stavanger steg med 2,5 prosent i februar. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,7 prosent.

Stavanger har hatt en sterkere sesongjustert utvikling sist måned sammenliknet med Trondheim (+1,0 prosent), Oslo (+0,2 prosent), og Bergen (-0,4 prosent).

Hittil i år har boligprisene i Stavanger steget med 7,0 prosent. Det er sterkere sammenliknet med Bergen (+5,0 prosent), Trondheim (+4,7 prosent) og Oslo (+4,7 prosent).

Det har i februar blitt solgt 390 boliger i Stavanger. Det er 4,6 prosent flere sammenliknet med samme måned i 2023. Hittil i år er det solgt 766 boliger. Det er 5,5 prosent flere sammenliknet med tilsvarende måned i fjor.

Det har i februar blitt lagt ut 401 boliger til salgs i Stavanger, noe som er 11,1 prosent flere sammenliknet med samme måned i 2023. Hittil i år har det blitt lagt ut 766 boliger for salg. Det er 9,6 prosent flere sammenliknet med tilsvarende periode i fjor.

Gjennomsnittlig salgstid i Stavanger sist måned var 31 dager. Det er raskere enn landet for øvrig som hadde et snitt på 65 dager.

Medianboligen i Stavanger koster nå kroner 3.900.000,-

Nøkkelord

Kontakter

Ronny SkjøtskiftDaglig lederAktiv Eiendomsmegling Jæren

Kommenterer boligmarkedet i Sandnes, Stavanger, Jæren og Klepp, samt markedet for hytter i Rogaland

Tel:41614676

Lenker

Vi er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Ved årsskiftet 2022/2023 hadde Eiendom Norge 60 foretaksmedlemmer.

Disse foretakene hadde 767 kontorer/filialer. Medlemmene står for cirka 98 % av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2022 130 385 transaksjoner.

Vårt mål er å være landets ledende organisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål, og vi arbeider for eiendomsmeglingsbransjens rammebetingelser og for å sikre forbrukerne effektive og trygge eiendomstransaksjoner.

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye