Oppgang i boligprisene i Trondheim

Del

Boligprisene i Trondheim steg med 2,1 prosent i februar. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 1,0 prosent.

Trondheim har hatt en svakere sesongjustert utvikling sist måned sammenliknet Stavanger (1,7 prosent), men sterkere enn Oslo (+0,2 prosent), og Bergen (-0,4 prosent). 

Hittil i år har boligprisene i Trondheim steget med 4,7 prosent. Det er sterkere enn i Oslo (+4,4 prosent), men svakere enn i Stavanger (+7,0 prosent) og i Bergen (+5,0 prosent).

Det har i februar blitt solgt 441 boliger i Trondheim. Det er 4,3 prosent flere sammenliknet med samme måned i 2023. Hittil i år har det blitt solgt 859 boliger. Det er 1,3 prosent flere enn tilsvarende periode i fjor.

Det har i februar blitt lagt ut 455 boliger for salg i Trondheim. Det er 7,8 prosent flere enn i tilsvarende måned i 2023. Hittil i år har det blitt lagt ut 766 boliger for salg. Det er 2,3 færre sammenliknet med samme måned i fjor.

Gjennomsnittlig salgstid i Trondheim sist måned var 53 dager.Det er raskere enn landet for øvrig som hadde et snitt på 65 dager.

Medianboligen i Trondheim koster nå kroner 3.694.913.-

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Vi er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak. Ved årsskiftet 2022/2023 hadde Eiendom Norge 60 foretaksmedlemmer.

Disse foretakene hadde 767 kontorer/filialer. Medlemmene står for cirka 98 % av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2022 130 385 transaksjoner.

Vårt mål er å være landets ledende organisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål, og vi arbeider for eiendomsmeglingsbransjens rammebetingelser og for å sikre forbrukerne effektive og trygge eiendomstransaksjoner.

Følg pressemeldinger fra Eiendom Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Eiendom Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Eiendom Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye