Hafjell Alpinsenter

Satser alt på helårsdestinasjon – ansetter ny daglig leder i Hafjell

Del

HAFJELL, Jo Mork (45) går fra stillingen som kvalitetsleder i Alpinco til daglig leder i Hafjell. Nå skal han sammen med resten av destinasjonen i fjellet jobbe målrettet mot å bli en helårsdestinasjon.

NY JOBB: Jo Mork går fra jobben som kvalitetsleder i Alpinco, til daglig leder i Hafjell.
NY JOBB: Jo Mork går fra jobben som kvalitetsleder i Alpinco, til daglig leder i Hafjell. Alpinco

Fra og med sommeren 2024 blir Hafjell én virksomhet ved at Hafjell Sommer AS og Hafjell Alpinsenter fusjoneres. I den forbindelse har det i lengre tid blitt jobbet med å sette sammen en ny organisasjon, der deler av denne nå er klar.

- Styret og eiere i Alpinco er stolte av den utviklingen vi har fått til i Hafjell og er samtidig svært tilfreds med ansettelsen av Jo Mork som ny leder, sier daglig leder i Alpinco, Odd Stensrud.

Helårsdestinasjon

Hafjell Sommer AS ble etablert i 2019, med formål om å rigge seg bedre for en langsiktig plan og utvikling av sommerproduktet i Hafjell. Ambisjonene for helårsdestinasjonen er store og det har blitt lagt ned en betydelig jobb i dette arbeidet de siste årene.

null
NY HEIS: Vidsynexpressen åpnet 9. desember 2023, og er den største investeringen i Hafjell siden gondolen ble bygget. Alpinco

For mange er Hafjell allerede godt kjent som Norges tredje største alpindestinasjon, med en stor utvikling av den kommersielle virksomheten siden sin spede begynnelse allerede i 1988. Alpinco har de senere årene investert tungt i destinasjonen, med nye stolheiser, serveringssteder og leilighetshotellene i Favn, som har løftet hele destinasjonen, og virkelig satt Hafjell på alpinkartet.

Nå står ytterligere planer for tur der Hafjell skal bli enda mer attraktiv for enda flere, hele året. Helårssatsingen gir også grunnlag for flere faste stillinger i Hafjell, noe som er sentralt for å holde på dyktige medarbeidere.

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Nåværende og tidligere ansatte i Hafjell, har bidratt godt til at Hafjell har fått den posisjonen den har i Norge, som tredje største anlegg. Vi har et fantastisk kjerneprodukt, takket være eiere, og ansatte i alle ledd som legger sin innsats i dette! Hafjell skal utvikles videre og det skal vi gjøre sammen! Jeg kjenner de ansatte godt og ser frem til at vi sammen skal skape flere trygge, gode gjesteopplevelser. Det har skjedd utrolig mye i Hafjell i mange år, og potensialet er enda større. Dette ser vi ekstra godt disse siste ukene, der flere gjester velger Hafjell som sitt reisemål. Vi har stabilt klima, og ligger godt geografisk plassert for å utvikle oss videre. Jeg er svært stolt over å kunne være kaptein på dette laget, sier Mork.

null
MORO FOR ALLE: Pumptracken i Hafjell har allerede blitt superpopulær blant små og store. Alpinco/Gisle Johnsen

Kvalitet og kjerneprodukt

Hafjells sommerprodukt har i lengre tid vært kjent for mange, der særlig sykkelparken og pumptracken på Favn, allerede har et solid navn og en fanskare i Norge så vel som internasjonalt. I fjor ble Hafjell rangert på en 15. plass over de 20 beste sykkeldestinasjonene i verden – med andre ord er det mye som allerede er bra!

- Det er mange i vår destinasjon som allerede er gode på sommerproduktet, men vi må sammen legge til rette for at gjesten i Øyer blir litt lenger. Her har vi heldigvis mange gode og viktige faktorer som spiller inn, som kort avstand til alt og kort reisevei hit til oss, sier han.

Jo Mork er opprinnelig vagvær, er 45 år og gift med tidligere telemarkskjører, Sigrid Rykhus. De to er bosatt på Lillehammer sammen med sine tre barn. Mork har jobbet i Alpinco siden 2018 som kvalitetsleder og har god fartstid i løypene på både vinter og sommerstid. At han nå går fra kvalitetsstilling til daglig leder, mener han selv har flere fordeler.

- Det er jo flere likheter, men viktigst av alt er kvalitet. Både på produktet vi leverer og ikke minst det vi lever av daglig. Så er min klare fordel at jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker og kunne bidra til gode opplevelser. Vi skal tilby trygge, gode og sunne opplevelser, det er utelukkende positivt.   

Mork tiltrer i stillingen som daglig leder i Hafjell i dag, 22.februar. 2024.

Nøkkelord

Kontakter

Om Hafjell Alpinsenter

Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser, for alle nivåer – fra nybegynner til ekspert. Bare et kvarters kjøring nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg. Ikke velg mellom familieferie og rå skikjøring, her finner du begge deler.

Følg pressemeldinger fra Hafjell Alpinsenter

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Hafjell Alpinsenter på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hafjell Alpinsenter

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye