GK Gruppen

Stine Ramstad Westby blir ny administrerende direktør for GK Norge

Del

Stine Ramstad Westby (53) er ansatt som administrerende direktør for GK Norge. Hun kommer fra Avinor hvor hun er konserndirektør store lufthavner og hun begynner i GK 1. mai.

Portrett av Stine Ramstad Westby
Stine Ramstad Westby Catchlight/Avinor

— Stine er en trygg og erfaren leder med sterk kompetanse innen prosjekteierstyring, prosjektgjennomføring og endringsledelse. Hun har ledet flere store utbyggingsprosjekter, blant annet på Gardermoen, og har lang erfaring med drift av kompleks infrastruktur med høye krav til oppetid. Stine verdiorientert og er som leder både inkluderende, strategisk og resultatorientert. Jeg gleder meg til å få henne om bord, både som leder for GKs norske virksomhet og som en del av konsernledelsen, sier Kim Robert Lisø, konsernsjef i GK.

Stine Ramstad Westby har utdanning som cand.scient i biologi fra Universitetet i Oslo (1996) og har hatt en lang karriere i Avinor, bl.a. som økonomidirektør og direktør for drift og infrastruktur. Siden 2019 har hun vært lufthavndirektør ved Oslo Lufthavn Gardermoen og siden 2022 har hun i tillegg vært konserndirektør med ansvaret for de store lufthavnene i Norge (Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim).

Hun har erfaring fra en rekke ulike styreverv og har også gjennomført Sjefskurset ved Forsvarets Høyskole.

–  GK er på en spennende reise, med tydelige ambisjoner og mål om å være en del av løsningen for å skape et bærekraftig samfunn. Det ligger et solid fundament i GKs stolte historie og langsiktige eierskap, og med et stort og kompetent lag av engasjerte ledere og medarbeidere i Norge er det spennende å være med på den videre utviklingen av selskapet. Jeg gleder meg til å bli en del av Team GK, bli bedre kjent med nye kolleger og sammen ta fatt på oppgavene som ligger foran oss, sier den påtroppende administrerende direktør i GK Norge, Stine Ramstad Westby.

Den nye Norge-sjefen er fra Asker, hun er gift og har tre barn (16, 18 og 22 år). Hun er glad i friluftsliv både sommer og vinter med aktiviteter som løping og skigåing.

Westby vil inngå i GK Gruppens konsernledelse og rapportere til konsernsjef. Hun tiltrer stillingen 1. mai og får kontorsted ved hovedkontoret på Ryen i Oslo.

Om GK Norge

GKs norske virksomhet har omtrent 2 000 medarbeidere og er, med en årsomsetning på over 4 milliarder kroner, en ledende leverandør av teknikk i bygg i Norge. GK har rundt 50 kontorer i hele Norge som leverer grønne og smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør.

Kontakter

Lenker

Om GK Gruppen

GK Gruppen er Skandinavias ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3000 ansatte og over 80 kontorer i Norge, Sverige og Danmark, leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro og rør. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

www.gk.no | www.gk.se | www.gk.dk

Følg pressemeldinger fra GK Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra GK Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra GK Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye