Geelmuyden Kiese etablerer nært samarbeid med IRF Reputation AG i Sveits

Del

Geelmuyden Kiese inngår samarbeid med det lokale sveitsiske kommunikasjonsbyrået IRF Reputation AG for å kunne støtte norsk næringsliv i Sveits.

Stefan Mathys er partner i IRF Reputation AG
Stefan Mathys er partner i IRF Reputation AG

IRF ble grunnlagt i 2002, og har i dag 17 rådgivere fordelt på kontorer i Zürich og Genève. Selskapet spesialiserer seg på strategisk rådgivning, selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og myndighetskontakt. I likhet med Geelmuyden Kiese, er byrået med i det internasjonale samarbeidsnettverket til FTI Consulting.

– Sveits er et kraftsenter for finans i Europa. Vi vil nå samarbeide med et lokalt byrå med erfarne rådgivere, dyp kjennskap til det sveitsiske markedet og god strategiforståelse. IRF vil bistå norske kunder i Sveits og vil nå kunne tilby rådgivning i hele Skandinavia gjennom samarbeidet med Geelmuyden Kiese, sier Severin Roald, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.

Målet er at Geelmuyden Kiese skal kunne koble på og koordinere med det sveitsiske byrået når kunder trenger å løse kommunikasjonsutfordringer i Sveits, og vice versa.

– Vi gleder oss over å kunne hjelpe norske og skandinaviske kunder med strategiske og taktiske kommunikasjonstjenester i Sveits. Vi håper vår kjennskap til det sveitsiske samfunnet og næringslivsaktører kan bli en viktig døråpner for nyankomne bedrifter og investorer, sier Stefan Mathys, som er én av fem partnere i IRF Reputation AG.

Mathys har vært i IRF siden 2012, og har tidligere vært partner i sveitsiske Barino Consulting og leder for kommunikasjon og myndighetskontakt i den sveitsiske avdelingen av KPMG. Mathys er utdannet økonom og journalist, og har vært journalist i de sveitsiske næringslivsavisene Handelszeitung og Schweizer bank. Han har også jobbet som strategisk rådgiver og sitter i ledelsen for Den sveitiske public affairs-foreningen (SPAG).

Miriam Dippe-Nistor er partner og leder for Genève-kontoret. Hun er en erfaren rådgiver med spesialisering på formuesforvaltning, eiendom, kapitalmarkeder og private equity. Dippe-Nistor har vært i IRF siden 2015, og har tidligere jobbet som journalist og rådgiver i Sveits, Tyskland og Frankrike. Blant annet har hun utført arbeid for den tysk-franske kringkasteren ARTE og for det franske parlamentet. Hun har master i både statsvitenskap og internasjonal kommunikasjon og sitter i styret for Den sveitsiske private equity- og corporate finance-foreningen (SECA).

Kontakter

Bilder

Stefan Mathys er partner i IRF Reputation AG
Stefan Mathys er partner i IRF Reputation AG
Last ned bilde
Miriam Dippe-Nistor er partner i IRF Reputation AG
Miriam Dippe-Nistor er partner i IRF Reputation AG
Last ned bilde
Severin Roald er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.
Severin Roald er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese Gruppen ble kjøpt opp av holdingselskapet Paritee ved årsskiftet 2021/2022. Selskapets ambisjon er å vokse i Norden og andre europeiske markeder. Paritee består av flere bransjeledere innen kommunikasjon og strategisk rådgivning.

Paritee kjøpte nylig opp Brands2Life, som har 200 ansatte i London, New York, Minneapolis og San Fransisco. Paritee har dermed over 350 rådgivere som kan løse kommunikasjonsutfordringer for kunder i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia og USA. I likhet med IRF er Geelmuyden Kiese assosiert med FTI International.

Om IRF Reputation AG

IRF Reputation AG er et strategisk rådgivningsselskap som fokuserer på selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og medie- og krisehåndtering. IRF har kontorer i Zürich og Genève og 17 ansatte. IRF gir råd til og støtter individer, investorer, selskaper, næringslivsorganisasjoner og innflytelsesrike personer. IRF har et omfattende nettverk av medierepresentanter og opinionsledere fra akademia, politikk og næringsliv. I likhet med Geelmuyden Kiese er IRF assosiert med FTI International.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye