Geelmuyden Kiese

Maverix-partner går til Geelmuyden Kiese

Del

TV2-veteran, forretningsutvikler og produsent Knut Olav Aarsnes blir ny assosiert partner.

Knut Olav Aarsnes
Knut Olav Aarsnes

Aarsnes har mer enn 25 års erfaring som journalist, rådgiver og leder fra TV-, radio- og digital produksjon. Han kommer fra stillingen som forretnings- og konseptutvikler i kommunikasjonsbyrået Maverix, hvor han også var partner. Nå skal sunnmøringen arbeide sammen med Geelmuyden Kiese for å bistå kunder fremover.

– Jeg liker kursen Geelmuyden Kiese har hatt de siste årene, og er imponert over deres evne til å levere sterke resultater for kundene. Selskapet leverer høy kvalitet og innovativ kommunikasjon i en tid der verdien av synlighet er høyere enn noen gang. Jeg ser en fantastisk mulighet i Geelmuyden Kiese til å utvikle meg videre og bidra til å skape god kommunikasjon for kundene, sier Aarsnes.

Aarsnes var i Maverix i to år, hvor han blant annet hadde ansvaret for kunder som Strawberry og Rikstoto. Før det var han forretningsutvikler, innholdsredaktør og partner i produksjons- og innholdsbyrået Monday Productions. Her var han blant annet sentral i selskapets sportssatsning.

Aarsnes har bakgrunn som journalist, vaktsjef og leder i TV2. Blant annet har han vært nyhets- og sportsreporter, reportasjeleder for TV2 Nyhetskanalen, og reportasjesjef for God Morgen Norge. Han var sentral i OL-sendingene til Discovery, og har også jobbet i NRK. Aarnes er utdannet journalist fra Høyskolen i Volda.

– Knut Olav Aarsnes har et stort engasjement både for fag og kunder og vil bli en solid tilvekst til Geelmuyden Kiese. Som sunnmøring har han også kommersiell forståelse og vet hva som skaper verdier. Det er bra både for byrået og kundene, sier daglig leder Severin Roald.

Geelmuyden Kiese har de siste årene knyttet til seg en rekke bransjeveteraner som assosierte partnere, blant annet tidligere Dagbladet-redaktør John Arne Markussen, tidligere oberstløytnant Geir Hågen Karlsen, dagligvarenestor Per Roskifte og mangeårig kommunikasjonssjef Kristina Bolstad Picard.

Som assosiert partner vil Aarsnes kunne kobles på eksisterende kundeoppdrag for Geelmuyden Kiese, og kunne bruke selskapets ressurser til å løse oppdrag for egne kunder.

Geelmuyden Kieses eierselskap Paritee kjøpte nylig opp Brands2Life, som har 200 ansatte i London, New York, Minneapolis og San Fransisco. Paritee har dermed over 350 rådgivere som kan løse kommunikasjonsutfordringer for kunder i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia og USA. Geelmuyden Kiese inngikk også nylig en samarbeidsavtale med det sveitsiske byrået IRF.

Kontakter

Bilder

Knut Olav Aarsnes
Knut Olav Aarsnes
Last ned bilde
Severin Roald og Knut Olav Aarsnes
Severin Roald og Knut Olav Aarsnes
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Fra politikk til rådgivingsbransjen: May Britt Lagesen styrker det politiske laget hos Geelmuyden Kiese19.6.2024 12:05:00 CEST | Pressemelding

Oslo/Steinkjer – May Britt Lagesen (53), går til rådgivningsbransjen og samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese. Hun vil jobbe som seniorrådgiver med samfunn, politikk og kommunikasjon fra 1. august. May Britt Lagesen har vært stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet og medlem i Finanskomiteen og i Energi- og miljøkomiteen. Hun har også vært med i Stortingets delegasjon i Nordisk råd. Lagesen er nå 1. vararepresentant til Stortinget for Arbeiderpartiet og Nord Trøndelag i perioden 2021-2025.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye