Luftambulansetjenesten HF

Administrerende direktør går av med pensjon

Del

Administrerende direktør i Luftambulansetjenesten HF Øyvind Juell har informert styret at han ønsker å gå av med pensjon. Styret har derfor besluttet å konstituere Randi Spørck i stillingen som administrerende direktør fra 1. april 2024. Utlysning av stillingen er i prosess.

Randi Spørck er i dag assisterende fagdirektør i Helse Nord RHF. I tillegg er hun nestleder i styret i Luftambulansetjenesten HF noe hun har vært i en årrekke.

- Jeg har blitt forespurt om å tre inn i stillingen inntil videre, noe jeg ser på som en spennende utfordring innenfor en tjeneste jeg kjenner godt, sier Randi Spørck.

Juell har vært direktør i 20 år og ser nå fram til dager med mer tid til familie og venner.

- Det er en totalvurdering som gjør at jeg nå har bedt styret om å finne min etterfølger. Luftambulansetjenesten går inn i en periode hvor fremtidig organiseringen av tjenesten skal besluttes politisk. Uavhengig av dette må luftambulansetjenesten gjøre et omfattende arbeid der fremtidens tjeneste skal formes noe som er en krevende prosess.  Å slutte midt i en slik mangeårig prosess syns jeg er uheldig, og jeg har derfor bedt om få gå av med pensjon nå når jeg nærmet meg pensjonsalder, sier Øyvind Juell.

Juell har i tiden som direktør bidratt til å utvikle tjenesten til å være i verdensklasse.

- Det blir vemodig å slutte i en engasjerende jobb der jeg har mange flotte kolleger både i eget foretak og i miljøet ellers sier Juell til slutt.

For mer informasjon:

Ta kontakt med styreleder Dag Hårstad, tlf. 922 85 670.

Nøkkelord

Bilder

Randi Spørck blir konstituert direktør i Luftambulansetjenesten HF fra 1. april.
Randi Spørck blir konstituert direktør i Luftambulansetjenesten HF fra 1. april.
Last ned bilde
Øyvind Juell har vært direktør i Luftambulansetjenesten i 20 år og går nå av med pensjon
Øyvind Juell har vært direktør i Luftambulansetjenesten i 20 år og går nå av med pensjon
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Luftambulansetjenesten HF er ansvarlig for all luftambulanse i Norge. Selskapet eies av de regionale helseforetakene og er fullfinansiert av det offentlige.

Følg pressemeldinger fra Luftambulansetjenesten HF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Luftambulansetjenesten HF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Luftambulansetjenesten HF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye