PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

PELIAS har introdusert en mer effektiv og bærekraftig metode mot skjeggkre

Del

Skjeggkre har lenge vært en kilde til bekymring, med dyre og utfordrende bekjempelsesprosesser som har ført til betydelige økonomiske konsekvenser. I en innsats for å takle dette problemet har PELIAS, i samarbeid med ledende forskningsinstitusjoner og forsikringsselskaper i Norge, gjennom flere år arbeidet med å finne den optimale behandlingsmetodikken.

Freepik.com

Den nyeste metoden, som involverer utlegging av åte for å bekjempe skjeggkre, har vist seg å gi vellykkede resultater. I begynnelsen involverte behandlingen ofte flere utlegginger av åten, men ny forskning viser nå at det er mulig å oppnå tilfredsstillende resultater med færre utlegg og forlenge tiden mellom behandlingene.

Denne effektiviseringen gir ikke bare positive resultater i bekjempelsesprosessen, men også økonomiske og miljømessige fordeler. Redusert antall behandlinger betyr lavere kostnader for våre kunder, samtidig som det gir en miljøgevinst ved å minimere bruken av kjemikalier.

"Ved å tilby en mer effektiv behandlingsmetode ønsker PELIAS å levere ikke bare tilfredsstillende resultater for våre kunder, men også bidra til en positiv miljøpåvirkning," sier Trond Kristiansen, Daglig Leder i PELIAS. "Det er viktig å være proaktive i skjeggkre-bekjempelsen. Tidlig innsats gir ikke bare muligheten for raskere vellykket behandling, men også bedre resultater på lang sikt."

PELIAS oppfordrer alle berørte parter til å ta skjeggkre-problematikken på alvor og implementere tiltak tidlig for å sikre en mer effektiv, kostnadsbesparende og miljøvennlig bekjempelsesprosess.

Kontakter

Lenker

Om PELIAS

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll er landsdekkende, og en av landets største innen skadedyr. Vi tilbyr i tillegg tjenester innen hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon. PELIAS er eid av det norske private equity selskapet Norvestor. Vårt hovedkontor ligger i Elverum. Vi har i dag over 200 ansatte og godt over 27 000 privat- og bedriftskunder.

Følg pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PELIAS Norsk Skadedyrkontroll

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye