Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Audun Farbrot til Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Del

Med sin betydelige erfaring og kompetanse vil Farbrot spille en viktig rolle i å styrke AHOs arbeid med strategisk kommunikasjon, forskningskommunikasjon, samfunnskontakt, politisk kommunikasjon og samarbeid med samarbeidspartnere og øvrige interessenter.

Jonatan A. Quintero

Audun Farbrot vil sammen med kommunikasjonsenheten videreutvikle og realisere kommunikasjonsstrategien for Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO). Han vil også være en pådriver for fag- og forskningskommunikasjon som bidrar til kunnskapsbaserte beslutninger og praksis i samfunnet.

Farbrot vil samarbeide tett med ledergruppen for å sikre effektiv koordinering og gjennomføring av kommunikasjonstiltak som støtter opp om AHOs visjon om å bidra med kunnskap og løsninger for et bærekraftig samfunn gjennom faglig ekspertise og samarbeid.

Vi ser frem til å jobbe med Farbrot og dra nytte av hans ekspertise og engasjement, og er sikre på at han vil bidra til å styrke AHO's synlighet, posisjon og påvirkningskraft.

– Dette er drømmejobben. Arkitektur, design, landskapsarkitektur og urbanisme spiller en vesentlig rolle i alle menneskers liv, og kan bidra til å skape en bedre fremtid for oss alle. Jeg gleder meg til å bli kjent med og samarbeide med forskere, faglige, ledelse, ansatte og studenter om hvordan AHO kan spille en enda viktigere rolle i samfunnet, sier Audun Farbrot. 

Audun Farbrot er utdannet siviløkonom og Executive Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Han har bakgrunn som avdelingsleder for forskningskommunikasjon og innovasjon ved Kristiania og fagsjef forskningskommunikasjon ved Handelshøyskolen BI og har mange års erfaring som journalist. Han har vært engasjert av OsloMet for å utforske hvordan universitetet kan organisere seg for å skape mer innovasjon og samfunnsforbedringer. Farbrot har utgitt tre fagbøker om forskningskommunikasjon.

Kontakter

Om Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO)

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en ledende, internasjonal vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, design, landskapsarkitektur og urbanisme. AHOs kunnskapsfelt har formgiving som fokus og virksomheten omfatter alle skalaer; gjenstander, systemer, bygninger, by- og landskapsforming. Skolen er organisert i tre institutter, og har crika 800 studenter og 270 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye