Norsk Osteopatforbund

Kvinnehelse som engasjerer

Del

Det var over 250 deltakere i helgen på Kvinnehelsekonferansen 2024, der temaet var "Kvinnen etter fødsel".

Gynekolog Madeleine Engen og osteopat/fysioterapeut Mona Valness Elsness
Gynekolog Madeleine Engen og osteopat/fysioterapeut Mona Valness Elsness

Det var høyt faglig nivå med et bredt utvalg av foredragsholdere som leger, osteopater, fysioterapeueter mfl. I tillegg ble det mange gode diskusjoner og deling av erfaringer fra terapeuter innenfor de forskjellige faggruppene.

Osteopatene Christian Fossum, Mona Valstad Elsness og Håkon Fotland var blant foredragsholderne. Christian snakket om: «Inspirasjon og intra-abdominalt trykk. Synergier med funksjon til muskel- og skjelettsystemet». Sammen med gynekolog Madeleine Engen, snakket Mona om «Tverrfaglig tilnærming til bekkenbunnsdysfunksjon». Håkon avsluttet med temaet «En moderne tilnærming til smerter postpartum».

Redaktør for tidsskriftet Osteopaten, Ingrid Nicander, var godt fornøyd med det faglige innholdet.

– Det var godt faglig innehold, og det er fint med fokus på det tverrfaglige omkring kvinnehelse, sier Nicander.

Kontakter

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye